BBP Çerkezköy kongreye gidiyor

Yarın yapılacak olan Büyük Birlik Partisi 9. Olağan Kongresinde uzun yıllar ilçede başkanlık görevini yürüten Yılmaz Bulut'un yeniden aday olması beklenirken iki adaylı kongrede daha önce Bulut'un yönetim

SİYASET 7.09.2017 22:25:00 0
BBP Çerkezköy kongreye gidiyor

BBP TARİHİNDE İLK KEZ 2 ADAYLA KONGREYE GİDİYOR

 

Büyük Birlik Partisi merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun sağlığında da Çerkezköy'de ilçe Başkanlığı  ve bir dönem BBP Tekirdağ İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Yılmaz'ın yarın yapılacak kongrede karşısına sürpriz bir şekilde çıkan Hasan Aydın'ın ise kaç oy alacağı yarın saat 14.00'da Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan Hanzade restaurantta yapılacak kongrede belli olacak. BBP Genel Başkan Yardımcıları ve MKYK üyelerinin katılması beklenen kongrede, BBP Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarihinde ilk kez Çerkezköy'de ikinci bir aday ile kongreye gidiyor. Büyük Birlik Partisi'nin yarınki kongresinde kimin kaç oy alacağı kongre kadar şimdiden merak konusu olurken. BBP İl Başkanı Turan Demircan'ın da kongrede yapacağı konuşma merakla bekleniyor.

 

YEREL SEÇİMLERDE OYLARIN YÜZDE 4,1'İNİ ALMIŞTI

 

Hatırlanacağı üzere Büyük Birlik Partisi 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Çerkezköy'de 2709 oy ile geçerli oyların yüzde 4,1'ini alırken, 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde Yılmaz Bulut liderliğinde Çerkezköy'den yüzde 0,5 oy almıştı.