Bir öğrenci en az 130 en fazla 170 TL'ye giyinebiliyor

Çerkezköy'de 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının başlamasına sayılı günler kala mağazalarda hareketlilik başladı.

EĞİTİM 7.09.2017 22:19:00 0
Bir öğrenci en az 130 en fazla 170 TL

Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz bir öğrencinin baştan aşağı en az 130 en fazla ise 170 TL’ye giyinebildiğini söyledi. 

 

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının 18 Eylül’de başlayacak olması öğrencilerde heyecan, velilerde kıyafet telaşı yarattı. Çocuklarının okul ihtiyaçlarını biran önce karşılamaya isteyen veliler kentte adeta mağazaları doldurdu.

 

“3.CÜ YILDADA AYNI FİYATLARDAN SATIYORUZ”

 

Kar marjlarını iyice düşürerek üçüncü yılda da aynı fiyattan okul kıyafetlerini satışa sunduklarını belirten Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz, “Okul kıyafetleri için velilerin alışverişi başladı. Bizim federasyonumuz ve derneğimizin almış olduğu kararla okul kıyafetlerini 3. yılda aynı fiyattan satma kararı aldık. Kar marjımızı çok çok diplere indirdik” dedi.

 

Bir öğrencinin okul kıyafetinin en az 130 TL’ye mal olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz, “Bir öğrencinin hepsi içinde okul kıyafetleri 130 TL’den başlayarak 170 TL’ye kadar çıkıyor. Bunlar ilkokul, ortaokul, lise birinci sınıf öğrencileri için bu şekilde. Velilerimiz kıyafetleri parça parça da alabiliyorlar, öğrencilerin ihtiyacı neyse. Bizde kıyafetleri il milli eğitim müdürlüğünden aldığımız verilere göre üretiyoruz.”şeklinde konuştu.