İhaleyi kazanan firmadan Başkan Özcan'a ziyaret

Keşan'daki ana caddelerin finişer ile asfaltlanması ihalesini kazanan Özkar İnş. Nak. Taah. Teks. Turz. Ve Bilg. İşl. Paz. San. ve Tic. Ltd. Şti firmasının yetkilileri 5 Eylül 2017 Salı günü Keşan Be

GÜNDEM 7.09.2017 00:29:00 0
İhaleyi kazanan firmadan Başkan Özcan

ÇALIŞMALAR BİRKAÇ GÜN İÇERİSİNDE BAŞLAYACAK

 

Fen İşleri Müdürlüğü personeli Fazıl Küçükgülen ve Onur Meşe’nin de yer aldığı ziyarette asfaltlama çalışmaları ile ilgili görüşmelerde bulunulurken, asfaltlama çalışmalarının birkaç gün içinde başlayacağı belirtildi. Ziyaret nedeniyle firma yetkililerine teşekkür eden Özcan, ihale kapsamında; Kurtuluş Caddesi, İsmail Saraç Caddesi, Anafartalar Caddesi ve Enez Caddesi’ndeki mevcut asfalt freze makinesi ile kazılacağını ve finişer ile bütün bir şekilde asfaltlanacağını bildirdi.

 

KOMPLE ASFALTLANACAK

 

Mehmet Gemici Cennet Bahçesi’nden Enez Kavşağı’na kadar olan bölümün komple asfaltlanacağına dikkat çeken Mehmet Özcan, 4 bin 340 m3’lük mevcut asfaltın freze makinesi ile kazılacağını, yerine toplamda 10 bin 416 ton asfaltlama yapılacağını bildirdi. Özcan, çalışma kapsamında 167 adet kanalizasyon ve yağmur suyu baca kapağı ile 269 adet yağmur suyu ızgarasının asfalt kotuna getirileceğini ifade etti.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ