İncelemelerde bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmaraereğlisi İlçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yatırımları inceledi.

GÜNDEM 28.08.2017 19:30:00 0
İncelemelerde bulundu

ÖZMAN KARTAL’DAN BİLGİ ALDI

 

Konuyla ilgili olarak belediyeden yapılan bilgilendirici yazılı açıklamada şöyle denildi: Başkan Kadir Albayrak, Marmaraereğlisi Kamaradere Mahallesinde yapılan Sathi Kaplama yol çalışmaları, Sultanköy Mahallesinde devam eden kanalizasyon çalışmaları, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Marmaraereğlisi Belediyesi'nin katkıları ile yapılan Meslek Yüksek Okulu ve 11 İlçeye 11 Okul Projesi kapsamında tamamlanmakta olan 21 derslikli okul inşaatını, hafriyat çalışmaları tamamlanan Yeni Otogar çalışmalarını, Yakuplu Mahallesinin Çorlu E-5 Karayoluna bağlandığı yolda yapılan asfalt çalışmaları ile  Yeniçiftlik Mahallesinde yapılan Sathi kaplama çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Albayrak ayrıca, Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından alınan soğuk asfalt kaplama makinesi ile Yakuplu Mahallesinde yapılan yol çalışmasıyla ilgili Marmaraereğlisi Belediye Başkan Vekili Doğan Özman ve Başkan Yardımcısı Ümit Kartal'dan bilgi aldı. Yeniçiftlik Mahallesinde bulunan İleri Biyolojik Arıtma Tesisini de ziyaret eden Başkan Albayrak burada da incelemelerde bulundu.”

 

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

 

Yatırımların incelenmesinin ardından Sultanköy, Türkmenli ve Yeniçiftlik Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kadir Albayrak, kendilerine Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Vatandaşlar da Başkan Albayrak'a istek ve önerilerini iletti.”