Festival dolu dizgin geçiyor

Çorlu'da bu yıl 8'ncisi düzenlenen Uluslararası Kültür ve Sanat Festival çeşitli etkinliklerle sürüyor.

GÜNDEM 25.08.2017 20:09:00 0
Festival dolu dizgin geçiyor

Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen festivalin üçüncü gününde festival coşkusu tenis turnuvası, Yasemin Özgür ile yoga etkinliği, halk dansları gösterileri ve son olarak, ' Yok Öyle Kararlı Şeyler' konseriyle devam etti.

 

TENİS, YOGA, KONSER

 

Çorlu Belediyesi  Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali'nde üçüncü gün geride kaldı. Festival etkinliklerle devam ederken Çorlu halkının festivale ilgisi ise her geçen gün artıyor. Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen festivalin üçüncü gününde festival coşkusu tenis turnuvası, Yasemin Özgür ile yoga etkinliği, halk dansları gösterileri ve son olarak, ' Yok Öyle Kararlı Şeyler' konseriyle devam etti. Tenis turnuvası müsabakaları Çorlu Belediyesi Tenis Kompleksi'nde gerçekleştirilirken Yasemin Özgür ile yoga etkinliği ise Cumhuriyet Parkı'nda düzenlendi. Çorlu Belediyesi Halk Dansları Topluluğu'nun yanı sıra misafir ülkeler ile ülkemizdeki farklı illerden gelen halk oyunları ekipleri Orion Alışveriş Merkezi ve Sarılar Mahallesi'nde gösteri yaptı. Sarılar'da düzenlenen halk oyunları gösterileri sonunda vatandaşlar ekiplere eşlik ederek birlikte dans ettiler.

 

"YOK ÖYLE KARARLI ŞEYLER" SAHNE ALDI

 

Gece ise çoğunluğu Çorlulu gençlerden oluşan 'Yok Öyle Kararlı Şeyler' grubu Cumhuriyet Parkı konser alanında sahne aldı. Konser esnasında sahneye çıkan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci grup üyelerine teşekkür ederken Çorlu halkına iyi eğlenceler diledi ve günün anısına grup üyelerine çiçek takdim etti. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan grup, birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Festivalin dördüncü günü ise festival Nikos Grammatidis ve Katerina konseri ile sona erecek.