Husumetlisini bıçakladı

Kemalettin Mahallesi'nde meydana gelen olayda, aralarında daha önce husumet bulunan iki kişi çevre sakinlerini iddialarına göre yolda karşılaştı. iki kişi arasında çıkan kavgada bıçaklar konuştu. 1

GÜNDEM 22.08.2017 19:38:00 0
Husumetlisini bıçakladı

HASTANEYE KALDIRILDI

 

İlk başta sözlü olarak başlayan tartışmada yumruklar konuştu. Hızını alamayan O.T. üzerinde taşıdığı bıçakla, husumetlisi olan H.Ö.’yü bıçakladı.  H.O. kanlar içinde yere yığılırken, O.T.  olay yerinden ayrıldı. Çevrede olayı gören kişiler 112 acil ambulansa ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler ilk müdahalesini olay yerinde yaptıktan sonra durumu ağır olan H.O. Çorlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

POLİS ANINDA YAKALADI

 

Husumetlisini bıçakladıktan sonra olay yerinden ayrılan O.T. polis ekiplerinin başarılı çalışmasıyla kıskıvrak yakalandı. Olay yerinde ve güvenlik kameralarını inceleyerek yola çıkan ekipler O.T.’yi gözaltına alarak Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığına sevk etti. Husumetlisini bıçaklayarak ağır yaralanmasına sebebiyet veren O.T.  çıkarıldığı Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığınca adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.