Takla atan araçtan burnu bile kanamadan çıktı

Kapaklı istikametinden Çerkezköy'e yol alan 36 AZ 353 plakalı aracın sürücüsü, bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Dün 16.00 sularında meydana gelen kazada, orta refüjde bulunan ağaca çarptıktan sonra t

GÜNDEM 16.08.2017 21:03:00 0
Takla atan araçtan burnu bile kanamadan çıktı

ÖNCE AĞACA ÇARPTI SONRA TAKLA ATTI

 

İşten çıktıktan sonra kendi aracıyla evinin yolunu tutan Emre Bozukluhan(27), Kapaklı istikametinden Çerkezköy istikametine geldiği esnada, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan aracı kontrol altına almak isteyen sürücünün tüm çabalarına rağmen araç önce orta refüjdeki ağaca çarptı, sonra ise takla atarak karşı şeride geçti. Takla atan araçtan burnu bile kanamadan inen sürücünün yardımına yoldan geçen vatandaşlar koşarken, olay yerine itfaiye ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi.

 

İTFAİYE İNFİLAK TEHLİKESİNE ÖNLEM ALDI

 

Yakıt tankından benzin sızdıran aracın infilak etme ihtimaline karşın yolu trafiğe kesen itfaiye ekipleri, köpük ile yolu yıkayarak tehlikeyi önledi. Yaklaşık olarak 20 dakika boyunca trafiğe kapatılan yolda tüm tedbirlerin alınmasının ardından yol tekrar trafiğe açılırken, emniyet güçlerinin kaza ile ilgili olarak başlattığı soruşturma devam ediyor.