Samsunlu iki isim birbirine girdi

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram ile Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü Başkanı Musa Kavlak arasında yaşanan gerginlik dün ilçede gündem oluşturdu.

GÜNDEM 14.08.2017 22:07:00 0
Samsunlu iki isim birbirine girdi

Yaşanan olay sonrası Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü Başkanı Musa Kavlak, darp raporu alarak Bayram'dan şikayetçi olurken, Bayram ise darp olayını reddetti.

 

KAFEDE TARTIŞTILAR

 

Malkoçoğlu Caddesi'nde yaşanan olayda Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram ile Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü Başkanı Musa Kavlak arasında tartışma meydana geldi. Yaşanan tartışmanın ardından Kavlak, Enver Bayram'dan şikayetçi oldu.

 

BENİM KİMSEYLE HUSUMETİM YOK

 

Yaşanan olayın ardından sosyal medya hesabındaki paylaşımlarından dolayı Enver Bayram'ın kendisine saldırdığını iddia eden Kavlak'ın sözlerine cevap veren Bayram, "Pazar günü Vezirköprülüler Derneğinin Büyükyoncalı’da düzenlediği pikniğe gittim. Cenaze nedeniyle programdan erken ayrılmak zorunda kaldım. Kendisi de sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, benim kendisinden korktuğumdan dolayı programlardan ayrıldığımı söylemiş. Benimde sabrım taştı ve bugün bu olaylar yaşandı. Bahsettiği gibi darp edilen bir şahısta iz kalır. Benim kimse ile derdim husumetim yoktur” dedi.

 

KIRILMA NOKTASI SÜMEYYE ERDOĞAN OLDU

 

Musa Kavlak ile aralarında yaşanan hüsumetin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a yönelik Musa Kavlak'ın hakaret içerikli paylaşımlardan dolayı olduğunu kaydeden Bayram, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızına yaptığı hakaretler ise kırılma noktası oldu. Onun haricinde benim adıma dernek başkanlığını kullanarak milleten para kopardığını, benim ve derneğin adıyla dünya kadar iş yaptığını herkes biliyor. İnsanların sürekli derneğe gelerek Musa Kavlak hakkında bize hesap sorması beni ve çevremi yordu” açıklamasında bulundu.

 

DARP RAPORUNU NEYE GÖRE ALDI?

 

Yaşanan olayda darp gibi bir durum olmadığını ifade eden Bayram, "Bu darp raporu neye göre alındı bilmiyorum. Çünkü raporluk bir darp olayı hiç olmadı. Gazetecileri çağırıp açıklama yapması ve kılıçlar artık çekildi demesi de yanlıştır. Musa Kavlak ile benim derdim yoktur. Benim yapacağım iş bellidir. Bizler insanlarımıza en iyi hizmet yapma gayesindeyiz. Ben kendisine ‘Çerkezköy’de seni yaşatmam’ demişim. Öyle bir şey yoktur. Ben ondan korkup kaçmadım. İnsanca konuşmak istedim. Çerkezköy bana da Musa Kavlak’a da yeter” ifadelerini kullandı.