Odamıza siyaset karışmasını istemiyoruz

Oda üyeleri yapılacak olan seçimlere siyasetin girmemesini istiyorlar.  Kasım ayının ilk haftası yapılması planlanan  Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasının seçimleri için komitelerinden aday olanlar  grubunda

GÜNDEM 13.08.2017 17:00:00 0
Odamıza siyaset karışmasını istemiyoruz

Şimdiye kadar Mehmet Diktaş, İbrahim Gönül ve İzzet Volkan’ın aday olması kesin gözüyle bakılan seçimler için üyeler gruplarında kimlere oy vereceğini belirlemiş gibi.

 

ÜYELER SİTEMLİ

 

Seçim zamanı hatırlandıklarını ifade eden komite üyeleri seçim zamanı değil Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın iyi  ve kaliteli bir yönetim ile yönetilmesini üyeler için daha aktif faaliyetlerde bulunması gerektiğini belirttiler. Üyeler, "Bu oda  Türkiye’nin en iyi odalarından bir tanesi daha iyi yönetilecek kişiler tarafından yönetilmeli.  Rahmetli Enis Sülün odamıza  güzel bir bina yaptırarak odamızın  prestijini yükseltmiştir. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Allah rahmet eylesin. Şimdi gelecek olan yönetimin daha iyi çalışarak bizler için bir şeyler yapmaları gerekiyor" dedi.

 

ODAYA SİYASET İSTEMİYORUZ

 

Seçimler nedeniyle odaya siyaset karışmasını istemedikleri de ifade eden üyeler, "Biz Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri olarak odamıza siyaset girmesini istemiyoruz. Hele seçimlere hiçbir şekilde müdahil olunmasına da istemiyoruz. Bu oda bugüne kadar kendi seçimlerini her zaman başarılı bir şekilde yapmıştır. Bundan sonra da yapacaktır” diye konuştular.