Tekirdağ'da asayiş!

Son bir haftada Tekirdağ genelinde meydana gelen asayiş olaylarının rapor eden Tekirdağ Valiliği'nin yayımladığı bültende, il genelinde birçok adli vaka meydana geldi.

GÜNDEM 11.08.2017 21:10:00 0
Tekirdağ

Yaşanan olaylardan en ilginci ise, hırsızlık yapmak için bir eve giren iki hırsızın bahçede buldukları el arabasına evden çaldıkları eşyaları koyup kaçmak isterken ev sahibine yakalanmaları oldu.

 

ÇALDIKLARI EŞYALARI EL ARABASINA DOLDURDULAR

 

Süleymanpaşa'da 8 Ağustos'ta meydana gelen olayda, H.D'nin ikamet ettiği eve A.Ş ve T.G isimli iki şahıs hırsızlık yapmak amacıyla girdi. Evden çaldıkları eşyaları evin bahçesindeki el arabasına doldurarak olay yerinden uzaklaşmak isteyen iki hırsızı gören ev sahibinin durumu emniyet güçlerine bildirmesi üzerine iki şahıs yakalandı. Eşyalar ev sahibine teslim edilirken, hırsızlık suçuna karışan iki kişi ise gözaltına alındı.

 

53 ADET UYUŞTURUCU HAP BULUNDU

 

Marmaraereğlisi'nde geçtiğimiz Çarşamba günü saat 18.00 sularında meydana gelen olayda,  V.G isimli kişinin ikametinde emniyet güçleri tarafından yapılan aramada, 53 adet ekstazy madde uyuşturucu hap ve 13 fişek kokain maddeye el konuldu. V.G hakkında başlatılan soruşturma sürüyor.

 

KORE MAHALLESİ'NDE UYUŞTURUCU BELASI BİTMİYOR

 

Çorlu'da geçtiğimiz Çarşamba günü yaşanan olayda ise Hıdırağa Mahallesi'nde R.S ve H.M.A'nın ikamet ettiği evde yapılan aramada, 72.45 gram sentetik Kannobinoid maddesi, 0.50 gram eroin maddesi, açıkta 8 gram sentetik kannobinoid maddesi, 2 adetmakas, 1 adet bant, 1 çift eldiven, gümüştepsi, 3 adet uyuşturucu fişeklemek için kağıt, 1660 TL paraya el konuldu. Evde yapılan arama sonrasında iki kişi gözaltına alındı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde Kore Mahallesi olarak da bilinen Hıdırağa Mahallesi'nde önceki gün uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan tahkikat neticesinde E.H ve eşi N.H'nin ikametinde 2 adet yarı otomatik av tüfeği, 7 adet dolu av tüfeği fişeği, tabanca ve bin 365 sentetik hap ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.  Yine Hıdırağa Mahallesi'nde yapılan incelemeler sonrasında Ş.A ile O.B'nin üzerinde yapılan kaba üst aramasında Ş.A'nın üzerinden 19 adet sentetik kannobinoid uyuşturucu madde ve 840 TL para ele geçirildi.