Doktordan hastanede kemanlı evlilik teklifi

Edirne'de özel bir hastanede doktor Murat Küçükuğurluoğlu, yardımcısı Sibel Yonca Kuruoğlu'na hastanedeki odasında keman eşliğinde sürpriz evlilik telifi yaptı.

GÜNDEM 11.08.2017 21:07:00 0
Doktordan hastanede kemanlı evlilik teklifi

Keman ve çiçekleri görünce oldukça şaşıran Kuruoğlu, Küçükuğurluoğlu'nun önünde diz çökerek yüzükle yaptığı evlilik teklifine 'evet' cevabı verdi.

 

MUAYENEHANEYE BİR ANDA KEMANCI GİRDİ

 

Edirne'de özel bir hastanede kulak burun boğaz doktoru olan 47 yaşındaki Murat Küçükuğurluoğlu, bir süredir birlikte çalıştığı 37 yaşındaki Sibel Yonca Kuruoğlu'na süpriz evlilik teklifi yapmak için yüzük aldıktan sonra hastaneye bir kemancı çağırdı. Dr. Küçükuğurluoğlu'nun odasına 'fikrimin ince gülü' şarkısı eşliğinde giren kemancı ve çiçekleri görünce şaşıran Sibel Yonca Kuruoğlu, önünde diz çökerek yüzükle evlilik teklifinde bulunan Murat Küçükuğurluoğlu'na 'evet' dedi. Çifti ilk kutlayanlar ise hastanede çalışan mesai arkadaşları oldu. Keman eşliğinde ilk danslarını hastanedeki doktor odasında yapan çift geçen hafta sonu nişanlandı.

 

SOSYAL MEDYA HESABINDAN

 

Sibel Yonca Kuruoğlu, sürpriz evlilik teklifi anlarının kaydedildiği cep telefonu görüntülerini kişisel sosyal medya hesabından paylaşarak altına da, "Bana bu mutluluğu, gururu ve aşkı yaşattığın için sonsuz teşekkürler sevdiğim. Seviyorsan bağıra bağıra söyleyeceksin, doya doya yaşayacaksın. Şimdi bize sadece koca bir ömür lazım. Seni son nefesime kadar yaşayacak, gözümü seninle kapatacağım. Seni çok seviyorum nefesim" sözlerini yazdı.