Çorlu festivalin dibine vuracak

Çorlu Belediyesi 8.Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali bu yıl dopdolu bir programla Çorlu halkıyla buluşacak.

GÜNDEM 10.08.2017 21:03:00 0
Çorlu festivalin dibine vuracak

21-26 Ağustos 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Çorlu Belediyesi 8. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’nde bu yıl ünlü sanatçıların sahne alacağı konserlerin yanı sıra, heykel ve geleneksel el sanatları atölyeleri, yurt içi ve yurt dışından gelen dans topluluklarının gösterileri, fotoğraf sergisi, tenis ve yüzme turnuvaları, yoga etkinlikleri, zumba etkinliği, olta balıkçılığı turnuvası ve off-road yarışları düzenlenecek.

 

ÜNLÜ SANATÇILAR VE BİRÇOK SÜRPRİZ

 

Müzik, spor, dans ve sanat etkinlikleriyle dolu festivalde Onur Baytan, Umut Kaplan, Yok Öyle Kararlı Şeyler, Nikos Grammatidis & Katerina, Merve Özbey ve Sıla sahne alacak. Cumhuriyet Parkı’nda kurulacak festival alanında heykel ve geleneksel Türk el sanatları sempozyumu, fotoğraf sergisi açılışı gerçekleştirilirken, Arnavutluk, Bulgaristan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kosova, Makedonya, Romanya, Sırbistan; Erzurum, Sinop, Trabzon ve Van’dan Çorlu'ya gelecek halk dansları toplulukları izleyicilere görsel şölen yaşatacak. Sağlıklı yaşam etkinliklerinin de unutulmadığı festivalde, Türkiye’nin en ünlü zumba eğitmenlerinden olan Didem Zeybek ve ekibi festival kapsamında Çorlu’da zumba severlerle dans edecek.

 

EĞLENCELİ YARIŞMALARA SAHNE OLACAK

 

Festival kapsamında ayrıca Çorlu Belediyesi Tenis Kompleksi’nde üç gün boyunca ödüllü tenis turnuvası düzenlenecek. Spor severler Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda ise ödüllü yüzme turnuvasını izleme fırsatı bulacak. Balıkçılık meraklıları Gölbaşı Gençlik Parkı’nda düzenlenecek olta balıkçılığı turnuvasına katılabilecek. Ayrıca Şahpaz Mahallesi Trak-Off Yarış Pisti’nde Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın 4. yarışı gerçekleştirilecek.