Cezaevi firarisi yakalandı

Tekirdağ'da polis ve jandarma, tatil merkezi Kumbağ Mahallesi'nde ortaklaşa asayiş uygulaması yaptı. Uygulamaya 20 jandarma ve 80 polis katıldı.

GÜNDEM 6.08.2017 19:19:00 0
Cezaevi firarisi yakalandı

Uygulamada 1 ruhsatsız silah bulundu. Cezaevi firarisi olduğu belirlenen bir kişi ve üzerinden kimlik çıkmayan bazı şahıslar gözaltına alınarak haklarında yasal inceleme ve işlem yapıldı.

 

HER NOKTA DİDİK DİDİK ARANDI

 

Tekirdağ'da Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarlığı Komutanlığı ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği uygulamaya, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlar, Narkotik, Asayiş, Trafik ekiplerinin katılımıyla saat 22.30 sıralarında başladı. Kentin turistik ve tatil merkezi Kumbağ Mahallesi'nde, jandarma ve polis ekipleri, günübirlik kiralanan daireler, pansiyon, otel, plaj ve umuma açık eğlence mekanlarında şüpheli şahıslar üzerinde arama ve kimlik kontrolü yaptı.

 

20 JANDARMA 80 POLİS KATILDI

 

Uygulamada 1 ruhsatsız silah bulundu. Cezaevi firarisi olduğu belirlenen bir kişi ve üzerinden kimlik çıkmayan bazı şahıslar gözaltına alınarak haklarında yasal inceleme ve işlem yapıldı. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nden 20, jandarmadan ise 80 personelin katıldığı uygulama, gece geç saatlere kadar sürdü.