Albayrak hafta sonu mesaisinde

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, hafta sonu mesaisinde Süleymanpaşa, Şarköy, Malkara'da tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

GÜNDEM 6.08.2017 19:17:00 0
Albayrak hafta sonu mesaisinde

SABAH SPORU YAPTI

 

Sabah erken saatlerde Malkara'yı ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, çalışmaların son durumunu yerinde inceledi. Şarköy'e bağlı Hoşköy Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kadir Albayrak, Gaziköy ve Mürefte Mahallelerini de ziyaret etti. Ziyaretlerine Yeniköy ve Uçmakdere Mahallesi ile devam eden Başkan Kadir Albayrak, mahalle sakinleriyle sohbet ederek talepleri dinledi. Şarköy'de Prestij Caddesini de ziyaret eden Başkan Albayrak, sabah sporu yapan vatandaşlarla bir araya geldi.

 

DENİZ  KİRLİLİĞİ TEMİZLENDİ

 

Şarköy sahilindeki çalışmaları yerinde inceleyerek konuyla ilgili bilgi alan Başkan Albayrak, sahil boyunca bulunan yosunların oluşturduğu kirli tabakanın ekipler tarafından temizlendiği ve plajın kullanıma hazır hale getirildiği bilgisini aldı. Başkan Albayrak, Kumbağ ve Barbaros ziyaretlerinin ardından Süleymanpaşa'ya bağlı Barbaros Caddesi'nde başlayan RCC Sıkıştırılmış Beton Asfalt çalışmalarını da inceledi. Albayrak son olarak Süleymanpaşa sahilde sabah sporu yapanlarla bir araya gelerek sohbet etti.