Çavuşbey mahalle muhtarlığı binası açıldı

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından yapımı gerçekleştirilen Çavuşbey Mahalle Muhtarlığı hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.

GÜNDEM 4.08.2017 21:21:00 0
Çavuşbey mahalle muhtarlığı binası açıldı

EKSİKLERİ TAMAMLAYACAĞIZ                                                                                                               

 

Edirne'de 32 yıl boyunca aralıksız olarak Çavuşbey Mahalle Muhtarlığı görevini yürüten Ekrem Kapuska'nın vefatının ardından ara seçimle Müslüm Alırat'ın göreve gelmesi üzerine Edirne Belediyesi tarafından Çavuşbey Mahallesi'ne yeni muhtarlık binası yaptırıldı. Düzenlenen törenle gerçekleştirilen yeni muhtarlık binasının açılışı esnasında Çavuşbey Mahallesi sakinleri Edirne Belediyesi Başkanı Gürkan'ı davul zurna eşliğinde karşıladı. Açılışa, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, CHP Merkez İlçe Başkanı Fevziye Kirezci, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, " Belediye olarak; gariban mahallelerimize öncelikli olmak üzere desteklerimiz devam edecek. Yine o çorbaya kaşığımızı beraber daldıracağız. Sizlerin seçtiği; Muhtarınız Müslüm Alırat, mahallemizin eksiklerini tespit edecek, bize getirecek, hep beraber biz de o eksikleri tamamlayacağız. Çavuşbey Mahallesi her zamankinden daha güzel, her zamankinden daha temiz, her zamankinden daha düzenli bir mahalle olacak" dedi.

 

ETÜT MERKEZİ'NİN MÜJDESİNİ VERDİ

 

Seçim döneminde Etüt Merkezi sözü verdiğini belirterek yeni eğitim öğretim yılında hizmete açacaklarını müjdeleyen Recep Gürkan, "Çocuklarımız hepimizin geleceği, hepimizin istikbali. Çocuklarımız bizden daha iyi şartlarda yetişsin, okusun, meslek sahibi olsun, evine gelir getirsin diye uğraşıyoruz. Ama yokluğun da ,imkansızlığın da, fakirliğin de gözü kör olsun. Her çocuğumuz o dershanelere gidemiyor. Öyleyse sizin belediyeniz olan Edirne Belediyesi'nin, bunu sağlaması gerekir. Saraçhane'de 3 katlı bir bina tuttuk. Şu anda binamız hazırlanıyor, eylül ayında orasını garibanların çocukları için ücretsiz etüt merkezi ve kütüphane olarak açacağız. Kitabını, önlüğünü ücretsiz alabilecek, dersini ücretsiz görecek ve onlar da imtihanlara eşit koşullarda girecekler. En iyi okulları kazanarak en iyi yerlerde okuyacaklar. Bu sözü yerine getiriyor olmaktan son derece mutluyum, huzurluyum" diye konuştu.