BAĞLIK MAHALLEMİZE YENİ BİR PARK DAHA YAPILIYOR

Çerkezköy Belediyesi ilçeye yeşil alan kazandırmaya devam ediyor. Her ne kadar muhalefetten ''sadece park yaptınız'' yönünde eleştiri alsa da bildiğinden vazgeçmeyen Başkan Akay'ın talimatıyla Bağlık Mah

GÜNDEM 3.08.2017 22:36:00 0
BAĞLIK MAHALLEMİZE YENİ BİR PARK DAHA YAPILIYOR

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Bağlık Mahallesi Huzur Sokak üzerinde bulunan 490-495 adalar yanındaki yeşil alanda yeni bir park yeri yapımı için çalışmalara başlandı. 8 bin 528 metrekarelik yeşil alan üzerinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Vahap Akay, “Parkımızda beton parke taş döşeme kaplamalı meydan ve bağlantı yolları yapılacak” dedi.

 

KASIM AYINA KADAR TAMAMLANACAK

 

Yeni park alanı içinde mini basketbol ve mini futbol sahalarının da oluşturulacağını sözlerine ekleyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Parkımızda fitness alanları, kauçuk kaplamalı çocuk oyun alanı, oturma duvarı ve pergolalar bulunacak. Bitkilendirme ve aydınlatma çalışmalarının da tamamlanmasının ardından parkımız, Bağlık Mahallesi sakinlerimizin kullanımına açılacak” dedi. Yeni park yeri yapım çalışmalarının Kasım ayına kadar tamamlanması planlanıyor.