Öldürdükten sonra beraber çekildiği fotoğrafı paylaştı

Malkara'da dün bıçaklanarak ölü bulunan 47 yaşındaki Ali Ş.'nin katil zanlısı, yakın arkadaşı 34 yaşındaki M.A çıktı. M.A., "Kahvedeki oyunda bana karışınca kavga ettik, öldürdüm

GÜNDEM 2.08.2017 22:10:00 0
Öldürdükten sonra beraber çekildiği fotoğrafı paylaştı

CİNAYET BIÇAĞI TUVALETTE BULUNDU

 

Malkara'da çiftçilik yapan Ali Ş., dün sabah saatlerinde Gözsüz Mahallesi'ndeki evinin yakınlarında kalbi ve karnından bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, cinayetle ilgili yaptığı geniş çaplı araştırmada Ali Ş.'in katil zanlısının gece bulundukları kahvede oyun nedeniyle kavga ettikleri yakın arkadaşı M.A. olduğunu belirledi. Gözaltına alınan M.A.'nın cinayette kullandığı bıçak evinin tuvaletinde, kanlı elbiseleri de evinin bahçesinde saklanmış olarak bulundu.

 

"KAVGA ETTİĞİMİZ İÇİN ONU ÖLDÜRDÜM"

 

Jandarmadaki ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf eden M.A., "Kahvehanede oyun oynuyorduk. Oyunda bana karıştı. Sonra kahvehane içerisinde kavga ettik. Alkollüydük, bana küfür etti. Ben eve gittim. Evden kelebek tabir edilen bir bıçak aldım. Okul bahçesinde buluştuk. Bıçakladım, kavga ettiğimiz için onu öldürdüm. Daha sonra da bıçağı eve giderek tuvalete sakladım. Daha sonra da üzerimi değiştirerek uyudum" dedi.

 

Jandarma ekipleri M.A.'ya cinayet mahallinde olası bir saldırıya karşı üzerine çelik yelek giydirilerek geniş güvenlik önlemleri altında tatbikat yaptırdı. Ardından adliyeye sevk edilen M.A., tutuklanarak cezaevine konuldu. Cinayetten tutuklanan M.A.'nın sosyal paylaşım sitesinde öldürdüğü arkadaşı Ali Ş. ile bir yıl önce çektiği selfieyi paylaştığı ortaya çıktı.