24 öğrenci gün boyu keyifli anlar yaşadı

Aydoğdu Mahallesi Sosyal Etkinlik Merkezi (SEM)'deki 24 öğrenci, kukla tiyatrosu gösterisine katıldı. Çocuklar kuklaların canlandığı, masalsı dünyada eğlendikten sonra, masal okuma etkinliğine katıla

GÜNDEM 31.07.2017 20:59:00 0
24 öğrenci gün boyu keyifli anlar yaşadı

ETKİNLİĞE 24 ÇOCUK KATILDI

 

Çocuk Ruh Sağlığı Merkezi’nde yapılan kukla tiyatro gösterisine, Aydoğdu Mahallesi SEM öğrencilerinden 24 çocuk katıldı. Çocuklar kuklaların canlandığı masalsı dünyada keyifli anlar yaşadı. Kukla gösterisinin ardından masal okuma etkinliğine de iştirak eden Aydoğdu SEM’li çocuklar, gönüllerince eğlendikleri bir gün geçirdiler.

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

 

Masal okuma etkinliğinden sonra, yüz boyama ve sosis balon etkinlikleri ile farklı aktivitelerle tanışan çocuklar, eğlenceli oyun havaları eşliğinde göbek attılar. Toplumca dezavantajlı kesim olarak kabul edilen romanların yoğun olarak yaşadığı Aydoğdu Mahallesi’nde yaşayan ve Aydoğdu SEM’de çeşitli konularda destek eğitimi alan çocuklar, Süleymanpaşa Belediyesi’ne bağlı Çocuk Ruh Sağlığı Merkezi’nde birbirinden farklı etkinliklerle keyifli bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar. Aydoğdu SEM bünyesinde eğitim alan çocuklara yönelik farklı aktivitelerin önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtildi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN