İller arasında kardeşlik köprüsü oluşturacaklar

Diyanet İşleri Başkanlığı'nca organize edilen Şırnak İli ve İlçelerinden Tekirdağ'a gelen 96 öğrenci ve öğretmenleri Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ile bir araya geldi. Vali Ceylan, öğrenciler

GÜNDEM 30.07.2017 20:21:00 0
İller arasında kardeşlik köprüsü oluşturacaklar

ÖĞRENCİLERİ ZİYARET ETTİ

 

Tekirdağ Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde konaklayan öğrenci ve öğretmenleri ziyaret eden Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan burada yaptığı konuşmada, “Sizleri burada ağırlamaktan çok mutluyuz. Sizlere, burada duyduklarınızı ve gördüklerinizi arkadaşlarınıza ve ailelerinize anlatarak iller arasında kardeşlik köprüsü oluşturulmasında çok önemli görevler düşüyor, sizlerin bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğinize inanıyorum” dedi.

 

FIRSATLARI EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİN

 

Sunulan fırsatların en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiği ifade eden Vali Ceylan, “Buraya gelmenizde emeği geçen herkese ve sizleri burada ağırlayan hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Bu ülkeye iyi bir vatandaş olabilmek için çok çalışın. İlinize döndüğünüz zaman ailelerinize bizlerin selamını ve muhabbetlerini iletin. Hepinize güzel bir hayat ve mutluluklar diliyorum” ifadeleri ne yer verdi.

 

EBRU VE DİKSİYON DERSİ VERİLİYOR

 

Misafir öğrencilere uygulanan program hakkında bilgi veren yetkililer ise, “sabah 9.30-13.30 saatleri arasında Yaz Kur’an Kursu Müfredatı çerçevesinde eğitim verilmekte olup, öğleden sonraları Gençlik Merkezi'nde çeşitli faaliyetlere katılan öğrencilere yeteneklerini geliştirme amaçlı Ebru ve Diksiyon Kursu da verilmektedir. Öğrencilerimize eğitim boyunca Edirne, Çanakkale ve İstanbul gezileri düzenlenmiş, 3 adet piknik organizasyonu gerçekleştirilmiştir. İlimizi tanıtım amacıyla kültür gezisi yapılmış bu çerçevede Namık Kemal Evi, Tekirdağ Arkeoloji ve Etnografya Müzesi, Rüstempaşa Camii, ve Orta Cami gezileri yaptırılmıştır” denildi.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ