'Asfaltsız yol bırakmayacağız'

Süleymanpaşa Belediyesi, 3 aydır aralıksız sürdürdüğü yol yapım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

GÜNDEM 28.07.2017 21:22:00 0

Vatandaşlara gösterdikleri sabırdan dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa’da asfaltsız yol bırakmayacaklarını ifade etti. 

 

VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULDU

 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, Çınarlı Mahallesi Tandoğan Caddesi ve Tepe Değirmenler Caddeleri asfalt serimi yapılarak kullanıma hazır hale getirildi. Fen İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 3 bin ton asfalt kullanılarak kaplanan Çınarlı Mahallesi’ndeki caddelerin sorunsuz şekilde vatandaşların hizmetine sunulduğu ifade edildi. Asfaltlama çalışmaları kapsamında biten caddelerde yol çizgilerinin de çizilerek çalışmaların sonlandırıldığı öğrenildi.

 

SON AŞAMAYA GELİNDİ

 

Diğer yandan, Hürriyet Mahallesi Erol Erdoğan Caddesi ve Anıkıyı Çimen Sokak ile Çiğdem Deniz Sokak’ta asfalt serim çalışmalarının da tamamlandığı belirtilirken, asfaltlama çalışmalarının yanı sıra imara açılan bölgelerde yeni yol açma faaliyetlerinin de sürdüğü ifade edildi. Gündoğdu Mahallesi’nde inşaatı süren Tema Park alanı yol açma çalışmalarında da son aşamaya gelindiği öğrenildi.

 

VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çalışmalarla ilgili konuşan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Mayıs ayında başladığımız yol çalışmalarımızı cadde cadde, sokak sokak devam ettiriyoruz. 100. Yıl’da uzun yıllar sorunsuz kullanılacak caddelerimizi hizmete soktuk. Şu anda Çınarlı Mahallesi’ndeki ana caddelerimizi de bitirmiş bulunuyoruz. Diğer mahallelerimizde devam eden alt yapı çalışmaları tamamlandıkça üst yapısı ile ilgili çalışmalarımızı başlatıyoruz. Vatandaşlarımıza gösterdikleri sabır için teşekkür ediyoruz. Süleymanpaşa’da asfaltsız yol bırakmayacağız” dedi.

 

Haber / Celal KARAKURT