Çünkü Malkara'ya yatırım yapıyorsunuz

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firma sahipleri ile Bahar Tesislerinde yemekli istişare toplantısına katıldı.

GÜNDEM 26.07.2017 21:23:00 0
Çünkü Malkara

Başkan Yurdakul, “Malkara'ya yatırım yapan herkesin karşılaştığı bürokratik engellerin ve sorunların önünü açmak için elimizden geldiği kadar gayret ediyoruz, mücadele ediyoruz” dedi.

 

GENİŞ KATILIM SAĞLANDI

 

Gerçekleştirilen istişare toplantısına; Belediye Başkan Yardımcıları Bahaettin Cömert, Celal Yılmaz, Belediye Meclis Üyesi Ali İhsan Uslu, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ümran Bilgin, Malkara Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firma sahipleri ve yetkilileri katıldı.

 

SORUNLARI HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ

 

İstişare toplantısında konuşma yapan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi olarak Malkara Organize Sanayi Bölgesine yatırım yapan herkes bizler için önemli ve çok değerli. Biz yerel yönetim olarak Malkara Organize Sanayi Bölgesi'ne gerek diğer konularda Malkara'ya yatırım yapan herkesin karşılaştığı bürokratik engellerin ve sorunların önünü açmak için elimizden geldiği kadar gayret ediyoruz, mücadele ediyoruz. Biz artık sizleri Makaralı olarak kabul ediyoruz. Çünkü Malkara'ya yatırım yapıyorsunuz. Malkara'nın gerek ekonomik anlamda, gerek sosyal anlamda büyümesine ve gelişmesine sizlerin de çok ciddi katkıları olacağına inanıyorum. Malkara tarım ve hayvancılıkla ön plana çıkmış bir ilçe. Fakat gelişen yıllar içerisinde nüfusunu kaybeden yaşlı bir nüfusa dönüşen bir ilçe haline geldi. Bu yüzden Malkara Organize Sanayi Bölgesi bizim gözbebeğimiz. 1994 yılından beri mücadele edilen ve bugün ne mutlu ki birçok yatırımcıyla, çalışan fabrikalarla ve inşaat halindeki projelerle birlikte olabildiğimiz bir kurum haline geldi. Organize Sanayi Bölgesi Malkara'da ve Malkara'nın dışarıya giden genç iş gücünün, beyin göçünü durduracağına inandığımız bir kurum. Bu akşam sizlerle birlikte olma sebebimiz karşılıklı sorunları ve sıkıntıları konuşalım. Sizleri Malkara ile daha çok kaynaştırmak ve daha çok buluşturmak istiyoruz. Özellikle sosyal aktiviteleri diğer etkinlikleri yaparken hep birlikte yapmak istiyoruz ve sizlerin de bu organizasyonlarda bulunmanızı istiyoruz. Malkara'da ki sosyal organizasyonların, sorunların hep birlikte aşılabileceğine inanıyoruz. Ben hepinize bu akşam bizlerle burada olduğunuz için teşekkür ediyorum” dedi.