Elektriksiz kalacağız!

Hayatı ve üretimi adeta durma noktasına getiren elektrik kesintisi ile Çerkezköy ve Edirne yüzleşecek.

GÜNDEM 26.07.2017 21:18:00 0
Elektriksiz kalacağız!

TREDAŞ’tan gelen açıklamaya göre 30 Temmuz Pazar günü trafolarda yapılacak bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle elektrik kesintisi yaşanacak.

 

ÇERKEZKÖY ELEKTRİKSİZ KALACAK

 

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), tarafından  yapılan açıklamada, 30 Temmuz Pazar günü Veliköy Mahallesi ve Yalıboyu OSB mevkiinde saat 09:00 ile 10:30 arası, Veliköy OSB’de ise 12:00 ile 13:30 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Ayrıca, TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk sahasında ‘’Yatırım müteahhit destek çalışması’’ sebebiyle 31 Temmuz Pazartesi, Cumhuriyet Mahallesi’ne saat 08:30 ile 16:00 arası elektrik verilemeyecek. 7 buçuk saat sürmesi düşünülen elektrik kesintisinden binlerce abone etkilenecekken, TREDAŞ vatandaşları uyardı.

 

EDİRNE’DE ÜRETİM 6 SAATLİĞİNE DURACAK

 

TREDAŞ Edirne İşletme Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise mevcut trafolarda bakım ve onarım çalışmaları yapılacağı için 30 Temmuz Pazar günü saat 08.00 ile 14.00 arası elektrik kesintisi yaşanacak. Elektrik kesintisinden; Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Hastanesi, Fen Edebiyat Fakültesi ve civarları, Mimarlık Fakültesi ve civarları, TCK otoyol, Edime Gişeler, Edime - Havsa arası: Botaş Vana İstasyonu, doğalgaz tesisleri, doğa evleri konutları, Tepe Konakları şantiyesi, Soyyiğit Gıda,Merdal Çorap, Trakya Mısırcılık-Granfurco tesisleri, Serin Beton, Gökay Beton, Öztürkler Yağ Fabrikası, Olmuksan Fabrika tesisleri, Trak Lojistik Tesisleri ve bölgedeki diğer tesisIer, Süloğlu ilce merkezinin tamamı ve Geçkinli, Yağcılı, Domurcalı, Sülecik, Taşlısekban, Tatarlar, Keramettin köyleri ile bu istikametteki diğer tesisler,Lalapaşa ilçe merkezine bağlı  Ortakçı, Kavaklı, TaşlımüseIlim köyleri ile bu istikametteki diğer tesisler çalışma süresince olumsuz etkilenecek.

 

Haber / Menşure KARDEŞ