Girişimcilik eğitimi sertifika programı düzenledi

Trakya Kalkınma Ajansı birliği ile Kosgeb Girişimcilik Eğitimi düzenleyen Genç MÜSİAD Tekirdağ, sertifika almaya hak kazananlar için belge töreni düzenledi.

GÜNDEM 25.07.2017 21:22:00 0
Girişimcilik eğitimi sertifika programı düzenledi

MÜSİAD Tekirdağ Şube binasında gerçekleşen törene Şube Başkanı Muzaffer Aslan, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Kosgeb Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürü Tolga Erkan, Genç MÜSİAD Tekirdağ Başkanı Burak Gül ve kursiyerler katılım sağladı.

 

GENÇ GİRİŞİMCİLERİ YETİŞTİRİLMESİ TARAFTARIYIZ

 

Genç MÜSİAD Başkanı Burak Gül, KOSGEB Tekirdağ hizmet Müdürü Tolga Erkan, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve MÜSİAD Tekirdağ Şube Başkanı Muzaffer Aslan sırasıyla konuşmalarını gerçekleştirdi. Programda en son konuşma yapan Muzaffer Aslan, “Öncelikle sözlerime emek veren gönlünü ortaya koyan siz değerli basın mensupları arkadaşlarımızın bayramını kutlamakla başlamak istiyorum. Emeğinize ve göstermiş olduğunuz özveriye teşekkür eder, daha da özgür bir medya ortamının oluşmasını temenni ederim. Biz hem MÜSİAD olarak hem de iş insanları olarak, ülkenin bekası için genç girişimcilerin yetişmesi ve yetiştirilmesi taraftarıyız. Allah’a hamd olsun ki, girişimcilerin sayısı her geçen gün artıyor” dedi.

 

YENİ İŞ KURACAK KURSİYERLERE BAŞARI DİLEDİ

 

Konuşmasına devam eden Aslan, “Genç MÜSİAD’ımız Trakya Kalkınma Ajansı ile KOSGEB Girişimcilik eğitimi düzenleyip genç kardeşlerimize katkıda bulunmuştur. Böyle projelerde yer alan Genç MÜSİAD’ımız ile gurur duyuyorum ve Genç MÜSİAD Başkanımız, Genç Kardeşim Burak Gül’e ve ekibine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bu programı gerçekleştirmek için verdikleri desteklerden dolayı Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Mahmut Şahin’e ve KOSGEB Tekirdağ Müdürümüz Sayın Tolga Erkan’a teşekkür ederim. Kursa katılan ve belgelerini almaya hak kazanan girişimci adaylarına, yeni kuracakları işlerinde başarılar diliyorum” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ