TOKİ Tekirdağ'daki arsalarını satıyor

18 ildeki yaklaşık 750 milyon liralık 139 arsayı toplam açık artırma ile satacak olan TOKİ'den gelen açıklamaya göre, Süleymanpaşa'da üç, Çorlu'da iki arsa toplam ihalede satışa çıkartılacak.

GÜNDEM 24.07.2017 21:08:00 0
TOKİ Tekirdağ

İNTERNETTEN EŞ ZAMANLI OLARAK TEKLİFLER SUNULACAK

 

Mülkiyeti TOKİ’ye ait olan Tekirdağ, İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere toplamda 18 ildeki 139 arsa, 3 Ağustos 2017 Perşembe günü saat 13:30’da Emlak, pazarlama ve aracılık hizmetleri sunan Turyap’ın düzenleyeceği açık artırma ile satışa sunulacak. Turyap’ın organize ettiği açık artırmada ticari, konut, sağlık, eğitim, sosyal-kültürel, akaryakıt ve dinlenme tesisi imarlı arsalar için İstanbul, Ankara, İzmir müzayede salonlarından ve eş zamanlı olarak internetten teklifler sunulacak.

 

TEKİRDAĞ'DAN İKİ İLÇENİN ARSALARI SATIŞTA

 

Tekirdağ, İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere; Adana , Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Karabük, Kayseri, Mersin, Samsun, Siirt, ve Van, TOKİ'nin arsa satışı yapacağı iller arasında yer alıyor. Birçok amaçlı olarak imarı bulunan bu 18 ildeki 139 arsa için İstanbul’da konut, eğitim, sağlık, akaryakıt imarlı; İzmir’de konut, akaryakıt ve dinlenme tesis imarlı; Ankara’da ticaret, konut, eğitim imarlı arsalarla birlikte diğer illerin de bulunduğu arsaların açılış bedelleri toplamı 750 milyon TL olarak belirlendi. Tekirdağ'da öne çıkan arsaların bulunduğu ilçeler ise Süleymanpaşa ve Çorlu. TOKİ'nin Süleymapaşa'da  satışa sunduğu 3 ayrı alandaki arsanın sanayi imarlı olduğu kaydedilirken, Çorlu'ya bağlı Hatip Mahallesi'nde 'Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanı' ve Nusratiye Mahallesi'nde 'plansız arsa' olarak kayıtlara geçti.

 

Haber / Celal KARAKURT