Tümgeneral sanayi sitesi yönetimini ziyaret etti

Çorlu 5'inci Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral  Şenol Alparslan, İstanbul yolu üzerinde bulunan Çorlu Yeni Sanayi Sitesi yönetimini ziyaret etti.

GÜNDEM 21.07.2017 22:08:00 0
Tümgeneral sanayi sitesi yönetimini ziyaret etti

BİRÇOK FİRMAYI BÜNYESİNDE BULUNDURUYOR

 

Tümgeneral Alparslan'ı karşılayan site başkanı Zeki Dobrucal,  sanayi sitesinin 1972 yılında kurulduğunu ve 72 iş kolunda 7-8 binin üzerinde kişiye istihdam sağladığını söyledi. Dobrucalı, "1200 adet işyerinde farklı faaliyet alanlarında imalat firmaları, oto yedek parça ve tamirat işleri dolayısı ile Trakya bölgesinin kalbi konumuna gelmiş bulunmaktadır. Çağımızın tüm teknolojik gerekliliklerini yerine getiren imalat atölyelerini barındıran sanayi sitesi yapı kooperatifi, her türlü motorlu araç tamir, bakım ve yedek parça hizmetini bölgenin yükünün büyük kısmını taşıyacak bir anlayışla sürdürmektedir. Yeni Sanayi Sitesi ülkemizde ihracat yapan büyük kuruluşlara da yan sanayi hizmetlerinde destek sağlayan birçok firmayı da bünyesinde bulundurmaktadır" dedi.

 

PLAKET TAKDİM ETTİLER

 

Tümgeneral  Şenol Alpaslan, başkan ve yönetim kurulu üyelerine verdikleri bilgiler için teşekkür etti. Daha sonra günün anısına Tümgeneral Aparslan'a plaket takdim edildi.

 

Haber / Gökhan TEKER