Takla atan araçta can pazarı yaşandı

Malkara İlçesi'nde Suriyeli mültecileri taşıyan aracın yoldan çıkıp takla atması sonucu aralarında çocukların da bulunduğu 2'si ağır 9 kişi yaralandı.

GÜNDEM 20.07.2017 20:54:00 0
Takla atan araçta can pazarı yaşandı

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBEDEREK TAKLA ATTI

 

Kaza, Malkara-Keşan karayolunun Ahievren Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Henüz ismi belirlenemeyen ve olay yerinden yaralı olarak kaçtığı belirlenen sürücünün İstanbul'dan kiraladığı 34 GT 9547 plakalı hafif ticari araçla Almanya gitmek istedikleri belirtilen 4'ü çocuk 9 Suriyeli mülteciyi İpsala Sınır Kapısı'na götürmek için yola çıktı. Ahievren Mahallesi mevkiinde hafif ticari araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç takla attı.

 

JANDARMA EKİPLERİ SORUŞTURMA BAŞLATTI

 

Araç sürücüsü olay yerinden yaralı olarak kaçarken kazada Muhammed Ali Bilali (20), Ahmet Elsater (56), Hüseyin Cevat (40), Abdurrahman El Seyit (18), El Hüseyin Malik (35), El Hüseyin Cevat (7), Muhammed El Hüseyin (9), Meryem El Hüseyin (8) ve Sıdra El Hüseyin (10) yaralandı. Yaralılar çevredeki vatandaşların ihbarıyla gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan yaralılardan Hüseyin Cevat ile El Hüseyin Malik, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Jandarmanın kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL