Özverili çalışan personeline teşekkür etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yaşanan yoğun yağışlar sonrasında, büyük bir özveriyle çalışan ve gerekli müdahaleleri yapan Büyükşehir Belediyesi personeline yayıml

GÜNDEM 18.07.2017 21:13:00 0
Özverili çalışan personeline teşekkür etti

GEREKLİ MÜDAHALELER YAPILDI

 

Dün Tekirdağ ve ilçelerini etkisi altına alarak hayatı olumsuz şekilde etkileyen sağanak yağışın ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak açıklamalarda bulundu. Albayrak yaptığı açıklamada, “Dün itibariyle ülkemizin Kuzeybatı kesimlerini etkisi altına alan yoğun yağmur yağışında, Tekirdağ ilinde metrekareye 110 kilogram gibi rekor sayılabilecek miktarda yağış düşmüştür. Şiddetli yağışa bağlı olarak yollarda meydana gelen su birikintileri ve yüzeysel akıntılar fazla büyümeden, inşa etmiş olduğumuz yağmursuyu hatları sayesinde önemli ölçüde tahliye edilmiştir. Ayrıca Alo Büyükşehir 153, Alo TESKİ 185 ve Alo İtfaiye 110 çağrı merkezlerine gelen ihbarlar ilgili birimlere iletilmiş ve TESKİ, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Başkanlığı ve İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesindeki ekipler tarafından, iş makineleriyle en hızlı bir şekilde gerekli müdahaleler yapılmıştır” dedi.

 

EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

 

Marmara Ereğlisi ilçesinde yağmurdan dolayı mahsur kalan 3 vatandaş ile Çorlu’da 1 vatandaşın ekipler tarafından kurtarıldığını sözlerine ekleyen Kadir Albayrak, “Herhangi bir can kaybı veya yaralanmanın olmamasında ve maddi zararın olabilecek en düşük düzeyde kalmasında Tekirdağ Büyükşehir Belediye ekiplerinin emeği büyüktür. Yağmur yağışı başladığı saatlerden itibaren, mesai kavramı tanımaksızın, gece gündüz çalışan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin personeline, göstermiş oldukları azim ve özveriden dolayı teşekkür ederim. İnanıyorum ki çalışkan ve özverili personelimiz, ihtiyaç duyulan hallerde yine aynı özveriyi gösterecek ve halkımıza en iyi şekilde hizmet vermeye devam edecektir” diye konuştu.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ