ÇOSB'den indirim avantajı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) ile Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş. (BÖH) bölgedeki işletmelerde çalışanların indirim ve avantajlardan yararlanacağı 'OSBKart' uygu

GÜNDEM 18.07.2017 13:23:00 0
ÇOSB

KARTLARA ÖZEL TANITIM YAPILDI

 

Dün ÇOSB Yemekhanesi’nde düzenlenen tanıtımın ardından OSBKartları Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş. (BÖH) yetkilileri tarafından dağıtımı gerçekleştirildi. Yoğun ilgi gören OSBKart, kart sahiplerine yerel ve ulusal ölçekte bulunan firmalardan; gıda, giyim, eğitim, hastane, akaryakıt gibi ürün ve hizmetlerde özel indirimler sunarak avantajlar sağladığı ifade edildi.

 

ÖZEL İNDİRİMLER SUNULUYOR

 

ÇOSB’deki firmalarda çalışanlara ücretsiz olarak dağıtılan OSBKart ile ilgili ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler yaptığı açıklamada, “Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü tarafından bölgemizdeki işletmelerde çalışanların indirim ve avantajlardan yararlanacağı ‘OSBKart’ uygulaması adı altında bir projenin hayata geçirilmesi planlanmıştır. Bu kapsamda ÇOSB işletmelerinde çalışanlara, Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş. (BÖH) tarafından dağıtılacak OSBKart ile kart sahiplerine yerel ve ulusal ölçekte bulunan firmalardan; gıda, giyim, eğitim, hastane, akaryakıt gibi ürün ve hizmetlerde özel indirimler sunulmakta ve avantajlar sağlanmaktadır” dedi.

 

HERHANGİ BİR TALEP YAPILMAYACAK

 

Ücretsiz olarak çalışanlara dağıtımı yapılacak bu kartlardan ilerleyen dönemlerde de herhangi bir isim adı altında ücret, bedel ve faiz talebinin yapılmayacağını ifade eden Sözdinler, “Kart sahibi kişinin ‘anlaşmalı-üye işyerinde’ OSBKart’ı ibraz etmesi yeterli olacaktır. Kartın geçerli olduğu üye işyerlerine ait bilgilere http://www.cosb.org.tr/tr/Hizmetler/OSB-Kart/31 veya www.osbkart.com adresinden erişilebilir. Bu web adreslerinde OSBKart’ın geçerli olduğu üye işyerleri sürekli güncellenecektir. OSBKart’a ilişkin mobil uygulamaları ‘applestore’ veya ‘googleplay’ uygulama marketlerinden ‘osbkart’ araması ile eriştikten sonra indirip kullanma imkanı da bulunmaktadır” diye konuştu.

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL