CHP'liler çelenk sunarak lanetledi

15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla CHP Tekirdağ İl Teşkilatı tarafından çelenk töreni düzenlendi. CHP Parti Sekreteri Sezai Tali, bu kalkışmayı yapanları şiddetle lanet

GÜNDEM 16.07.2017 16:22:00 0
CHP

ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNDULAR
 

CHP Tekirdağ İl Teşkilatı tarafından Tekirdağ Valiliği önünde düzenlenen programa Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir AlbayrakSüleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem EşkinatCHP Parti Sekreteri Sezai Tali, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu'nun yanı sıra CHP Tekirdağ İl Teşkilatı üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

 

KALKIŞMAYI YAPANLARI LANETLİYORUZ

 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün önemine değinen CHP Parti Sekreteri Sezai Tali, “FETÖ'cü hainlerin laik Türkiye Cumhuriyetinin tamamını ele geçirmek, demokrasimizi ortadan kaldırmak için giriştikleri hain, alçak ve gerici kalkışmanın 1'inci yılı. Bu kalkışmayı yapanları şiddetle lanetliyoruz. 15 Temmuz'da, PKK ile mücadelede halkın huzur ve güvenliğini sağlamada, Kurtuluş Savaşlarında bu toprakları bizlere vatan yapmak için canlarını veren, kanlarını akıtan tüm şehit ve gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyoruz. CHP kurulduğu günden beri darbe ve darbecilere karşı olmuş olmaya da devam edecektir" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ