Hayırsız evlat evliliğe itti

Son zamanların en ilginç düğünü Çerkezköy'de düzenlendi. Vize'ye bağlı Çakıllı Beldesi'nin kurucu Belediye Başkanı ve son muhtarı 89 yaşındaki Hasan Demircan, kendisinden 36 yaş küçük

GÜNDEM 14.07.2017 20:43:00 0
Hayırsız evlat evliliğe itti

KENDİSİNDEN 36 YAŞ KÜÇÜK BİRİYLE EVLENDİ

 

Vize'ye bağlı Çakıllı Beldesi'nin ilk Belediye Başkanı ve son muhtarı olan 89 yaşındaki Hasan Demircan, dün Fatih Mahallesi'nde bulunan umuma açık parkta düzenlenen düğün ile dünya evine girdi. Kızına ve torunlarına sinirlendiği için tekrar evlilik kararı aldığı ifade edilen Demircan, 53 yaşındaki Fatma Darıca ile evlendi. Fatma Darıca'nın da 34 yaşında bir kızı bulunuyor.

 

İÇ GÜVEYSİ OLARAK ŞARKÖY'E GİDECEK

 

Mahallelinin iddialarına göre Hasan Demircan'ın mal varlığının bir kısmı kızı ve torunu tarafından kullanıldı ya da satıldı. Torununa devrettiği evde şu an kiracı konumunda oturan Hasan Demircan, elinde kalan son gayrimenkul ve birikimlerine de kızı ve torununun göz koyması üzerine evlilik kararı aldı. Evlendiği eşinin de maddi durumunun iyi olmaması sebebiyle kendisine yardımcı olmak istediğini ifade eden 89'luk damat, eşinin Şarköy'deki evine iç güveysi olarak gidecek.  Ayrıca Demircan, dolgun miktardaki emekli maaşını da eşine devredecek.

 

HAYIRSIZ EVLAT ONU EVLİLİĞE İTTİ

 

Düzenlenen düğünde açıklamalarda bulunan 89'luk damat Hasan Demircan, "Kızım ve torunum beni aklı dengesi yoktur diye mahkemeye verdi 3 kere adli tıbba gönderdi, 9 ay mahkemelerde süründüm. 1 ay Kırklareli huzurevinde yattım. Eşimin tarlasını kızım ve torunum sattılar. Bana en son hakareti yapmaya başladılar. Ben evlenmek zorunda kaldım. Onun için Fatma Hanım kendisi evlenmemizi teklif etti.  Ben de kabul ettim bu şekilde evlendik. Ben burada Çerkezköy Devlet Hastanesi yanında 3 daire Kapaklı'da bir dükkan aldım bunların hepsini yeni eşim Fatma Hanım'a devredeceğim. Onlara hiçbir şey vermeyeceğim. Ben evde yokken torunum evime girmiş, evde Fatma Hanım olmasına rağmen bütün eşyalarımı soymuş, hakkında davacıyım zaten 3 ay evden uzaklaştırma cezası aldı. Evimi soyduğu için şikayetçiyim hapsi boylayacak" dedi.

 

VİZELİLERE SİTEM ETTİ

 

Çakıllı Beldesinin kurucu başkanı ve aynı zamanda son muhtarı olan Hasan Demircan ayrıca, düğüne davet etmesine rağmen Kırklareli'den kimsenin düğününe gelmediği için dert yakındı. Arkadaşlarına ve eski çalışma ekibine sitem eden Demircan, Çerkezköy'de ikamet eden dostlarının ise düğüne gösterdiği ilgi ve alakadan ötürü teşekkür etti. Düğün boyunca kendisi ve eşini kutlayan yakınları dünya evine giren çift ile fotoğraf ve selfie çekti. Düğüne katılanlar, Hasan amca ve Fatma Hanım için düşman çatlatırcasına dans etti.

 

Haber / Celal KARAKURT