Alçakça girişimler amacına ulaşamayacak

15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle açıklama yapan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, "Milletimizin huzuruna, birliğine, beraberliğine ve Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünl

GÜNDEM 14.07.2017 20:38:00 0
Alçakça girişimler amacına ulaşamayacak

BAŞARISIZLIĞA UĞRATMIŞTI

 

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle yayımladığı mesajda, “15 Temmuz 2016 Cuma gecesi, vatanımızı, milletimizi, demokrasimizi, cumhuriyetimizi, aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri harekete geçmiş, milletin silahlarını yine bu aziz millete doğrultarak hain, kalleş ve kanlı bir darbe girişiminde bulunmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine yüce Türk milleti, darbe girişimini, sokakları ve meydanları doldurarak, yeri geldiğinde ölümü bile göze alarak başarısızlığa uğratmıştır” diye konuştu.

 

ŞÜKRAN VE MİNNETLE ANIYORUM

 

Kahramanlık genlerini bünyesinde daima muhafaza eden milletimiz, geceler boyunca tuttukları demokrasi nöbetleri ile vatan ve bayrak sevgilerini tüm dünyaya bir kez daha haykırmıştır diyen Vali Ceylan, “Anayasa ve demokrasimizi askıya almak isteyen şer odaklarına uşaklık edenlere bu asil millet asla prim vermeyecektir. Milletimizin huzuruna, birliğine, beraberliğine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan bu alçakça girişimler hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır.

 

Bu duygu ve düşüncelerimle 15 Temmuz da Türk Milleti’nin varlığına, istikbaline ve inançlarına ağır bir darbe vurmak isteyenlere karşı gövdesini siper eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ