1911 4 oyuncu ile nikah tazeledi

1911 Çerkezköyspor geçtiğimiz sezon takımın şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e çıkmasında katkısı bulunan 4 oyuncu ile nikah tazeledi.

SPOR 13.07.2017 21:50:00 0
1911 4 oyuncu ile nikah tazeledi

İç transferde hareketli dakikaların yaşandığı 1911'de geçen sezon ter döken 2 ya da 3 futbolcu ile görüşme halinde olunduğu bilgisi verilirken, iş transferin noktalanmasının ardından dış transferde sıkı temas halinde olunan 17 futbolcu ile anlaşma masasına oturulması bekleniyor.

 

İMZA ŞOV

 

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig'i kendi grubunda şampiyon tamamlayarak bir üst lig olan Bölgesel Amatör Lig'e yükselen 1911 Çerkezköyspor'da iç transferde 4 futbolcu ile imzalar atıldı. Geçen sezon takımın şampiyonluğunda emekleri bulunan Şafak Törin, Selçek Tekeci, İsmail İnan ve kaptan Sedat Çolak ile imzalar atıldı.

 

İMZALAR HAYIRLARA VESİLE OLSUN

 

İmza töreni öncesi açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Uğur Erem, imzaların hayırlara vesile olmasını dilerken, geçtiğimiz yıl takımın şampiyonluk yolunda başarılı olmasında katkıları bulunan 4 oyuncuyla tekrar nikah tazeledikleri için mutlu olduklarını ifade etti. Görüşme halinde oldukları 2 ya da 3 oyuncu olduğunu dile getiren Başkan Erem, kısa bir süre içerisinde iç transferde sona geleceklerini dile getirdi.

 

4 OYUNCU İLE ANLAŞILDI 3'Ü İLE GÖRÜŞME HALİNDEYİZ

 

Erem'in konuşmasının ardından yeni sezon öncesi imza atan 4 futbolcunun mutlulukları gözlerinden okunurken, deneyimli teknik adam Yahya Aydın kamp öncesi futbolcularının kendilerine iyi bakmalarını istedi. İmza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Genel Kaptan Sebahattin Çolakoğlu, iç transferde 3 oyuncu ile daha ilgilendiklerini belirtirken, 1 oyuncunun yurt dışında olması sebebiyle görüşmelerin aksadığını ifade etti. 18 Temmuz tarihi itibariyle iç transferi noktalayacaklarını kaydeden Çolakoğlu, hemen akabinde dış transfere yoğunlaşacaklarını ifade etti.

 

1 AĞUSTOS'TA TOP BAŞI YAPILACAK

 

Dış transferde 17 oyuncu ile yakından ilgilendiklerini dile getiren Çolakoğlu, bu oyuncuların da kulübe kazandırılacağını söylerken, 31 Temmuz'a kadar transfer gündemini geride bırakarak 1 Ağustos Salı günü topbaşı yapılacağını aktardı. Futbolcular 10 günlük ilk etap kampını Çerkezköy tesislerinde yapacakken, ilk etap kampında bazı düşünülen futbolcular için deneme süreci başlayacak. Transfer edilebilecek bazı oyuncular ilk etap kampında denenecekken, bir günlük iznin ardından ikinci etap kamp için düşünülen durak ise Bolu ya da Kartepe olacak. İkinci etap kampın 12 gün sürmesi bekleniyor.

 

KURALLARA HERKES UYACAK

 

Kulüp menfaatleri gereği belirlenen bütçe doğrultusunda hareket edeceklerini kaydeden Çolakoğlu, "Bu iş arz talep meselesi. Futbolcu gelir rakamını söyler, kulüp menfaatlerine uygun ise anlaşılır. Bütçe doğrultusunda hareket etmek zorundayız. Çalışan oyuncu mantığını ise uzun süre önce kaldırmıştık. Futbolculuğun yanı sıra ikinci bir iş yapan bir oyuncuya kapılarımız kapalı. Kulübün bazı kuralları vardır ve herkes buna uymak durumundadır" dedi.

 

Haber / Celal KARAKURT