Revize alt kredi anlaşması imzalandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) ve İller Bankası A.Ş arasında Süleymanpaşa İlçesinde yapılması planlanan 3'üncü Etap Kanalizasyon, YaÄ?

GÜNDEM 13.07.2017 21:43:00 0
Revize alt kredi anlaşması imzalandı

TEKİRDAĞ’A HAYIRLI OLSUN

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamında yapılan imza törenine Başkan Albayrak'ın yanı sıra, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ve İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ferit Yüksel katıldı. İmza töreninde konuşan Kadir Albayrak, "Her geçen gün hizmetlerimize bir yenisi daha eklemenin gururunu yaşıyoruz. Amacımız; gelecek nesillere sorunsuz alt ve üstyapısıyla mutlu bir Tekirdağ bırakmak. Projemiz Tekirdağ'ımıza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

 

ÇALIŞMALARA EN KISA ZAMANDA BAŞLANACAK

 

TESKİ Genel Müdürü Dr.Şafak Başa, proje detayları hakkında yaptığı bilgilendirmede, “Bugün TESKİ Genel Müdürlüğü ve İller Bankası Bölge Müdürlüğü arasında Süleymanpaşa İlçesi 3. Kısım Kanalizasyon ve Doğu Atıksu Arıtma Tesisi inşaatına ilişkin bir Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JİCA) Projesi kapsamında revize alt kredi anlaşması imzalandı. 1. ve 2. Etap çalışmalarından sonra, ihalesi yapılan 3. Kısım kanalizasyon çalışmalarına da en kısa zamanda başlanacak" diye konuştu.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ