Birincilik ödülü DHA Muhabirinin

Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali kapsamında bu yıl 6'ncısını düzenlenen ve Doğan Haber Ajansı muhabiri Engin Özmen'in birinciliği kazandığı Gazeteci Gözüyle Kırkpınar Fotoğraf Yar

GÜNDEM 11.07.2017 22:01:00 0
Birincilik ödülü DHA Muhabirinin

TÖREN MECLİS SALONUNDA DÜZENLENDİ

 

Ödül töreni Edirne Belediye Meclis Salonu’nda düzenlendi. Töreninde konuşan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “18. Ulusal Kırkpınar Fotoğraf Yarışması Türkiye Fotoğraf Federasyonu tarafından tescillidir. 18'nci Ulusal Kırkpınar Fotoğraf Yarışması’nda bu yıl 99 katılımcı 377 fotoğrafla yarıştı. Bu yarışma kapsamında 7 eser dereceye girerken, 33 esere sergileme ödülü verildi. Birincilik ve ikincilik ödülünü Edirne’den Servet Çınar kazanırken, üçüncülük ödülünün sahibi ise Elif Çakıcı oldu” diye konuştu.

 

BİRİNCİLİĞİ DHA MUHABİRİ ENGİN ÖZMEN KAZANDI

 

Başkan Gürkan, 6'ncı Gazeteci Gözüyle Kırkpınar Fotoğraf Yarışması’na 29 kişinin 135 eserle katıldığını ifade ederek, “Değerlendirme sonucunda 6. Gazeteci Gözüyle Kırkpınar Fotoğraf Yarışması’nın birincisi DHA Edirne Muhabiri Engin Özmen, ikincisi Yenigün Gazetesi muhabiri Gökhan Zobar, Üçüncüsü Sonhaber Gazetesi Muhabiri Erkan Ekşi oldu. Belediye Özel Ödülü’nü AA Edirne Muhabiri Hakan Şahin kazanırken, Kel Aliço Pehlivan Ödülü’nün sahibi İHA Edirne Muhabiri Koray Ustabaşı oldu. 15 eser ise mansiyon ödülünü kazandı. Dereceye girenleri kutluyor, her iki yarışmaya katılan tüm yarışmacılara teşekkür ediyorum” dedi. Gürkan daha sonra dereceye girenlere ödüllerini takdim etti.

 

Haber / Gökhan TEKER