Şehitlerimizi andık

Çanakkale, Kıbrıs, Kore ve terör şehitlerimizi Demokrasi Şehitleri nezdinde bir kez daha saygıyla andık. 15 Temmuz Darbe girişiminin ardından bu yıl ilk kez kutlanan ve Ülke genelinde olduğu gibi Çerkezköyâ?

GÜNDEM 11.07.2017 21:58:00 0
Şehitlerimizi andık

PROTOKOL-İKTİDAR-MUHALEFET TAM KADRO

 

İstasyon Mahallesi'nde bulunan Çerkezköy Şehitliği'nde, 15 Temmuz Şehitleri Anma töreni düzenlendi. Programa İlçe Kaymakamı Atilla Selami Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tank Albay Engin Candaş, Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Edip Emre Gürol, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Merkez Komutanı Binbaşı Fuat Dönmez, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlçe Yönetimi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Hasan Sakallı, Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy Müftüsü Vehbi Bardakçı, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler, şehit aileleri, muhtarlar ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

 

İSTİKLAL MARŞI OKUNMADI

 

Protokol üyelerinin katıldığı 15 Temmuz Şehitlerini anma etkinliğinde Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmadığı dikkatlerden kaçmazken, Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan törende Çerkezköy Müftüsü Vehbi Bardakçı tarafından dua okundu. Dua okunmasının ardından tüm katılımcılar Çerkezköy Şehitliği’nde bulunan şehitlerin kabirlerine karanfil bıraktı. Şehitlerin kabirleri başında dualar edilmesinin ardından anma programı sona erdi. Daha sonra ise Osmanlı Camii’nde şehitler için mevlit okutuldu. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge, başkent Ankara'da AK Parti Genel Merkez toplantısına katılacağı için programda yer almadı.

 

Haber / Celal KARAKURT