Şehitler için dua okundu

Tekirdağ Valiliği tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, polis ve askerler şehit arkadaşları için birlikte dua okudu.

GÜNDEM 11.07.2017 21:57:00 0
Şehitler için dua okundu

VALİLİK TARAFINDAN PROGRAM DÜZENLENDİ
 

Tekirdağ Valiliği tarafından düzenlenen programa Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe DoğanTekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir AlbayrakTekirdağ İl Jandarma Komutanı Albay Erdal ErenTekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, MHP İl Başkanı Koray Önsel, Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan YılmazTekirdağ İl Müftüsü İsmail İpek'in yanı sıra çok sayıda asker, polis ve vatandaş katıldı.

 

MEZARI BAŞINDA DUA OKUNDU

 

Şehitlikte düzenlenen programda şehitler için dua okunup, mezarlığa karanfil bırakıldı. Çocuklar ve gençler, darbe girişimi gecesi İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ı korurken 15 Temmuz Şehitler Köprüsünde darbeci askerler tarafından şehit edilen polis memuru Münür Alkan'ın mezarı başında Kuran-ı Kerim okundu. Protokol üyeleri tarafından şehit mezarlığına karanfil bırakıldıktan sonra, program sona erdi.

 

Haber / Gökhan TEKER