Parayı dolandırıcılara kendi elleriyle teslim etti

Kırklareli'nde kendisini arayan dolandırıcılara inanarak bankanın yolunu tutan N.K.'nin kredi işlemleri kabul görmeyince 20 bin lira dolandırılmaktan kurtulurken, yanında bulunan 4 bin TL ve 1 altını dolandır?

GÜNDEM 11.07.2017 21:52:00 0
Parayı dolandırıcılara kendi elleriyle teslim etti

ZİYNET EŞYALARINI POLİSE TESLİM ETMESİ İSTENDİ

 

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde meydana gelen dolandırıcılık olayında iddiaya göre N.K. isimli şahsı arayarak kendisini polis olarak tanıtan şahıslar, nüfus kağıdıyla şüpheli işlem yapıldığını söyleyerek şahıslara operasyon yapılacağını, bu beyanla 20 bin TL'lik kredi çekmesini ve evde bulunan para ziynet gibi eşyaları sözde sivil polislere teslim etmesini istedi.

 

POŞETİ ALARAK KAYIPLARA KARIŞTI

 

N.K. isimli şahıs, kendisini arayan dolandırıcılara inanarak önce bankanın yolunu tutarken, N.K.'nin işlemleri kabul görmeyince dolandırıcılara vermek için istediği 20 bin TL krediyi çekemedi. Eve dönen N.K. evde bulunan 4 bin TL ve 1 altını poşete koyarak, sürekli kendisini yönlendiren sözde polise götürdü. N.K.'yi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü civarında boş ve sakin bir alana çeken dolandırıcı, poşetteki paraları alarak sokak aralarından gözlerden kayboldu. N.K. isimli şahıs telefonda konuştuğu şahıslara bir daha ulaşamayınca dolandırıldığını anlayarak polis ekiplerine başvuruda bulundu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ