Meclis Toplantısı 1. Birleşimi yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı Temmuz Dönemi 1. Birleşimi Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kadir Albayrak'ın başkanlığında toplandı.

GÜNDEM 11.07.2017 21:48:00 0
Meclis Toplantısı 1. Birleşimi yapıldı

ŞEHİTLERİ RAHMETLE ANDI

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Başkanlığı’nda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen toplantı öncesinde 15 Temmuz’da şehit olan asker ve vatandaşlar adına saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşunun ardından konu ilgili konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak “15 Temmuz’u halk engellemiştir, halkın demokrasiye olan bağlılığı engellemiştir. Malazgirt’ten Çanakkale’ye, Kurtuluş Savaşı’ndan Kıbrıs Harekatı’na Güney Doğu’da vatanı savunan Mehmetçiklerden 15 Temmuz’da demokrasiyi savunan tüm şehitlerimizi rahmet ile anıyoruz.  Peygamber Efendimiz vefat etmeden önce iki önemli miras bırakmıştır. Birincisi kutsal kitap Kuran-ı Kerim, ikincisi de kendisinin sünnetleri. Miraslarının yolundan gidildiği takdirde hayatta başarılı olunacağını da belirtmiştir. Fakat, Peygamberimizin hayatını kaybetmesinin ardından Müslümanlar çeşitli ayrılıklara düşmüşlerdir. Buna rağmen İslam dini bugünlere gelmiştir” dedi.

 

RAPORLAR GÖRÜŞÜLDÜ

 

Temmuz 2017 Dönemi 1. Birleşimi Toplantısında gündem maddeleri görüşülürken, komisyon raporlarına ait dosyalar da meclise sunularak karara bağlandı. Olağan Meclis Toplantısında ayrıca gündem konuları hakkında Ak Parti, CHP ve MHP grubu üyeleri tarafından görüş bildirildi. Toplantı sonunda Başkan Kadir Albayrak Meclis Üyelerine teşekkür ederek, önerileriyle ilgili değerlendirme ve düşüncelerini iletti. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ