11 İlçede organizasyon düzenlenecek

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel düzenlediği basın toplantısında 15 Temmuz'da 11 ilçede organizasyonların düzenleneceğini belirterek, organizasyonların Tekirdağ Valiliği ile Kaymakam

GÜNDEM 10.07.2017 21:01:00 0
11 İlçede organizasyon düzenlenecek

ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİ ANACAĞIMIZ BİR HAFTA OLACAK

 

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, 15 Temmuz tarihinde düzenlenecek olan organizasyonlar hakkında bilgi vermek amacıyla basın toplantısı düzenledi. Dün saat 09.30’da düzenlenen toplantıda konuşan İl Başkanı Yüksel, “Önümüzdeki cumartesi akşamını pazar gününe bağlayan gece, bütün vatandaşlarımızın nöbete davet edildiği, güzel bir organizasyon planlanıyoruz. 15 Temmuz şehitlerimizi ve gazilerimizi anacağımız bir hafta olacak” diye konuştu.

 

VALİLİK ÖNÜNE KADAR YÜRÜYÜŞ OLACAK

 

15 Temmuz'da Tekirdağ'ın iki şehidi olduğunu sözlerine ekleyen Cüneyt Yüksel, “249 şehidimiz ve binlerce gazimiz oldu. Tekirdağ Valiliğinin ve Kaymakamlıklarının himayelerinde 11 ilçemizde de organizasyonlar yapılacak. Programın içeriğinde öncelikle şehitlerimizin kabristan ziyareti var. Tekirdağ'da bir sivil bir de polis şehidimiz var. Kaymakamlık önlerinde Tekirdağ'daki ve ilçelerdeki 15 Temmuz akşamı çekilen görsellerle ilgili fotoğraf sergileri yapılacak. Şehitlerimizin aileleri ve kabristanları ziyaret edilecek. Cuma günü saat 19.00'da Köprübaşı Meydanı'ndan valilik önüne kadar yürüyüş olacak” dedi.

 

PAZAR SABAHINA KADAR NÖBETTE OLACAĞIZ

 

Yapılacak olan yürüyüşle birlikte birlik ve beraberliğin gösterilmesi gerektiğinin altını çizen Yüksel, “Aynı gün içerisinde yürüyüşten sonra 15 Temmuz şehitlerini ve gazilerini anma etkinlikleri start alacak. Bunun dışında 15 Temmuz Cumartesi gününden 16 Temmuz Pazar sabahına kadar da nöbette olacağız” ifadelerine yer verdi.

 

YARGILAMADAN ELEŞTİRİLERİMİZİ İLETİYORUZ

 

İl Başkanı Yüksel, AK Parti'nin kongre süreci hakkında da basın mensuplarına bilgi vererek, “Kongre genel merkezin belirlediği tarihler arasında yapılacak. Biz 11 ilçe başkanımızla birlikte çalıştık. Çok şükür aramızda fitne, kavga, fesat olmadı. Her birinden ben razıyım, Allah da razı olsun. Tekirdağ'da vatandaşlarımız AK Parti'ye yerel yönetimlerde muhalefet görevi verdi. Bu çerçevede hareket ediyoruz ve yapılan yanlışları dile getirip suçlamadan, yargılamadan eleştirilerimizi iletiyoruz” dedi.

 

Haber / Gökhan TEKER