İstasyon Caddesi yeni bir kimlik kazanıyor

Kırklareli Belediyesi tarafından İstasyon Caddesi, alt yapı, üst yapı ve aydınlatma sistemleri ile tamamen yenileniyor. Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, kentin en işlek yaya caddesi olan İstasyon Caddesi'ne y

GÜNDEM 10.07.2017 21:00:00 0
İstasyon Caddesi yeni bir kimlik kazanıyor

YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

 

Kırklareli Belediyesi tarafından İstasyon Caddesi'ne yeni bir kimlik oluşturmak amacı ile yenileme çalışmaları başlatıldı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, “Muhteşem ağaçlarla dolu, kentin tarihini gösteren, cıvıl cıvıl kuş seslerini öttüğü cadde, yaklaşık 20 günlük gibi kısa bir süre içerisinde yenilenecek” dedi.

 

20 GÜN GİBİ KISA BİR SÜREDE TAMAMLANACAK

 

Caddenin çağdaş, engelli kullanımına uygun ve kullanışlı bir biçimde halkın hizmetine sunulacağını ifade eden Kesimoğlu, “Çalışmalarımıza başladık, 20 gün gibi kısa bir süre içerisinde tamamlayıp çağdaş, engelli kullanımına uygun ve kullanışlı bir biçimde halkımızın hizmetine sunacağız. Bu caddemize yeni bir kimlik oluşturacağız. Alt yapısı, üst yapısı ve aydınlatma sistemleri ile baştan sona yepyeni bir caddeyi halkımızın kullanımına sunacağız' diye konuştu.

 

Haber / Menşure KARDEŞ