26 Emlak Danışması sertifikasını aldı

Emlak Danışmanlığı kursunda başarı gösteren 26 kursiyere Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Edirne Şube Başkanı Serhat Çeker tarafından sertifikaları teslim edildi.

GÜNDEM 9.07.2017 18:54:00 0
26 Emlak Danışması sertifikasını aldı

SERTİFİKA OLMADAN DÜKKAN AÇILAMAZ

 

Kırıkkale Üniversitesi ve Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen kursa şimdiye kadar 3 dönemde 130 kişinin sertifika aldığını belirten Serhat Çeker, “Meclisten geçmesi planlanan yasa tasarısıyla bu sertifikalar olmadan emlak dükkanı açılamayacak. Artık bu diploma gibi bir şey oldu. Hangi meslek dalında olursa olsun bu sertifikalar olmadan emlak dükkanı açamazsınız" dedi.

 

"ÇOK SAYIDA ARKADAŞ DÜKKAN AÇTI"

 

Trakya Üniversitesinde (TÜ) Emlak Bölümü olmadığı için Kırıkkale Üniversitesi ile işbirliği yaptıklarını kaydeden Çeker, "Biz bu anlaşmayla kurslarımızı, sınavlarımızı yaptık. Emlak Danışmanlığı kursunda diploma alarak işyeri açan çok sayıda arkadaşımız oldu. Emlak Danışmanlığı Sertifika Programına ilişin başvurular devam ediyor. Yeni yasa tasarısına göre hareket edeceğiz. Yeni uygulamayla bu kurslar 6 ay sürecek" ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Rüşa ELMA