CHP Edirne İl örgütü Maltepe'de boy gösterecek

CHP Edirne İl Örgütü 9 Temmuz tarihinde İstanbul Maltepe'de düzenlenecek olan Adalet Mitingine gidiyor.

SİYASET 7.07.2017 20:22:00 0
CHP Edirne İl örgütü Maltepe

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 15 Haziran günü Ankara’dan başlattığı Adalet yürüyüşü İstanbul Maltepe’de yapılacak olan Mitingle sona erecek.

 

ADALET İSTEYEN HERKESİ MİTİNGE DAVET ETTİ

 

CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı yaptığı açıklamada, Maltepe’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile yapılacak olan Adalet Mitingine partili olsun olmasın Adalet arayan herkes davet ederek, “Edirne merkez ve ilçelerden Pazar sabahı hareket ederek saat 18.00’da yapılacak olan Adalet mitinginde Edirne İl Örgütü olarak kalabalık katılımla orada olacağız. Haksızlığa uğrayan Adalet arıyorum Adalet istiyorum diyen herkes ilçe başkanlıklarımızı arayarak adını yazdırabilirler. Daha önce de genel başkanımızın yanında yer alarak yürüyüşün 15. Gününde Adalet yürüyüşüne Belediye başkanlarımız ilçe başkanlarımız yönetim kurulu üyelerimiz milletvekillerimiz gençlerimiz kadınlarımız partililerimiz, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve üyeleriyle katılmıştık.Edirne örgütü olarak çok ilgi gördük. Bu kez daha kalabalık olarak mitinge gidiyoruz” dedi.

 

81 İLİN İL BAŞKANLARIYLA BİR ARAYA GELECEK

 

9 Temmuzda yapılacak olan mitingden sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 81 ilin İl Başkanlarıyla 10 Temmuzda Maltepe’de bir araya geleceği ifade edildi.

 

Haber / Rüşa ELMA