Okul inşaatlarını yerinde inceledi

Çerkezköy ilçesinde yapımı devam eden okul inşaatlarını gezen Tekirdağ Mili Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, yetkililerden bilgi alarak çalışmaları yakından inceledi.

EĞİTİM 5.07.2017 19:25:00 0
Okul inşaatlarını yerinde inceledi

HAYIRSEVER KENDİ YÜKÜMLÜLÜĞÜNÜ BU AY SONUNA KADAR BİTİRECEK

 

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çerkezköy’de yapımı devam eden 16 derslikli Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi, Hayırsever Yusuf Şenel tarafından yaptırılan 32 derslikli ortaokul, Çerkezköy Eğitimciler Derneği tarafından yaptırılan 24 derslikli ilkokul ile ÇTSO tarafından yaptırılan 24 derslikli lise inşaatlarını inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Ulusan, 16 derslikli olarak inşa edilen Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesinin temeli 16 Mart 2016 tarihinde atıldı. Hayırseverler kendi yükümlülüğünü bu ay sonuna kadar bitirecek. Binada eksik kalan çok az işleri de Tekirdağ Valiliğimiz ve kurumumuz tarafından yılsonuna kadar tamamlanacak ve Fen Lisesi yeni binasında hizmet verecek" diye konuştu.

 

GERİ KALAN KISIM İÇİN BAKANLIK ÖDENEK GÖNDERDİ

 

Ersan Ulusan, ÇTSO tarafından yaptırılan 24 derslikli lise inşaatının da 18 Ocak 2017 tarihinde başlandığını ifade ederek, “ÇTSO kendi yükümlülüğünü 18 Ocak 2018 tarihine kadar bitirecek. Kalan kısmı için Mili Eğitim Bakanlığımız ödenek gönderdi. Kalan kısmının ihale dosyası valiliğimiz tarafından hazırlanıp ihale edilecek ve 2018-2019 eğitim öğretim dönemine yetiştirmeyi hedeflemekteyiz. Geçtiğimiz Nisan ayından Hayırsever Yusuf Şenel tarafından başlatılan 32 derslikli ortaokul ise 2018-2019 eğitim öğretim dönemine yetiştirilecek. Çerkezköy Eğitimciler Derneği tarafından yaptırılan 24 derslikli ilkokul inşaatının ise 2017 yılı sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ