1911 Çerkezköy'de Teknik Direktörlük için dört seçenek

1911 Çerkezköyspor'un çiçeği burnunda emekli öğretmen başkanı Uğur Erem geç başlanan çalışmaları hızlandırmak için kolları sıvadı. Bu hafta içinde yeni teknik direktörle el s?

SPOR 3.07.2017 12:33:00 0
1911 Çerkezköy

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan, gerek kesin gerek yüksek olasılıkla rakiplerine kıyasla başta teknik heyet ve takım kadrosu oluşumunda şimdiden geride kalan 1911 Çerkezköyspor’da  çiçeği burnunda, mesleği öğretmenlik olan Başkan Uğur Erem makası daraltmak için var gücüyle çalışmalara başladı. Başkan Uğur Erem, Marmara Haber’e yaptığı açıklamada yeni sezonda takımı çalıştırmak için dört teknik direktör ile görüşmelerin sürdüğünü belirtti. Erem dört ismin de gerek Bölgesel Amatör Lig gerekse TFF 3’ncü Lig tecrübesi olduğunu kaydetti.

O LİSTEDE EMRE MORGİL YOK

Görüşülen isimlerle ilgili isim açıklamayı doğru bulmayan Uğur Erem buna karşın bir ipucu verdi. O isimler arasında geçtiğimiz sezonun son sekiz haftasında görev yapan, ilk teknik direktörlük deneyiminde takımı Tekirdağ Süper Amatör Lig şampiyonluğuna ve BAL’a sürükleyen Emre Morgil yok. Ancak teknik direktörlüğü öncesi 1911 Çerkezköyspor’da top da koşturan, kongreye doğru Marmara Haber’e yaptığı açıklamada, “1911 Çerkezköyspor ile gönül bağım var. Çalıştır derlerse çalıştırırım, oyna derlerse oynarım” diyen Morgil önümüzdeki sezonun takım kurgusunda yer alabilir.

YÖNETİMİ İKİ GÜNDE OLUŞTURDU

Geçmişte futbolculuk deneyimi de olan, çeşitli sivil toplum örgütlerinde yöneticilik ve üyelik de yapan Başkan Uğur Erem bilindiği üzere aynı zamanda Çerkezköy Belediye Meclisi üyesi ve İmar Komisyonu’nda da görev yapıyor. Erem ayrıca Veliköy OSB’nin müteşebbis heyeti üyesi. İlk oturumunda çoğunluk sağlanamayınca ertelenen kongrenin ikinci oturumundan iki gün öncesi Belediye Başkanı Vahap Akay’ın telkiniyle kulüp başkanlığına aday olduğunu belirten Uğur Erem o kısa süreç içinde her yönüyle çok renkli bir yönetim oluşturduklarını belirtti.

ÇERKEZKÖY VE VELİKÖY OSB DESTEK OLACAK

Başkan Uğur Erem sorumuz üzerine Çerkezköy OSB’nin gerek yönetiminden gerekse sanayicilerinden yönetime giren olmadığını belirtip, “Çerkezköy OSB’de teklif götürdüğümüz arkadaşlar sanayiciliğin getirdiği yoğunluktan sebep yönetimde görev almak istemedi ancak Çerkezköy OSB’den de önemli destekler alacağız” diye konuştu. Buna karşın müteşebbis heyetinde Çerkezköy Belediyesi’nintemsilcileri arasında yer aldığım Veliköy OSB’nin de destekçi olduğunu kaydeden Uğur Erem bu sezon 3’ncü Lig’e yükselmek için mücadele edeceklerini dile getirdi.

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Öte yandan Başkan Erem’den edinilen bilgiye göre 1911 Çerkezköyspor’da yeni yönetim kendi arasındaki görev dağılımını da gerçekleştirdi. Transfer komitesinde Başkan Uğur Erem ile birlikte Muzaffer Savaş ve Sebahattin Çolakoğlu yer aldı. Diğer görevler şu şekilde paylaşıldı:

Uğur Erem (Başkan)

Kemal Gümüş ve Yaşar Akyüzlü (Başkan yardımcısı)

 

Sebahattin Çolakoğlu (Genel kaptan ve futbol şube sorumlusu)

 

Hasan Pektaş (Kulüp müdürü)

 

Gökhan Biber (Organizasyon sorumlusu)

 

Sunay Çavuşoğlu (Akreditasyon sorumlusu)

 

Kuntay Şahin Özkan (Muhasip)

 

Uğur Can Avcılar (Basın ve halkla ilişkiler sorumlusu)

 

Muzaffer Savaş (Transfer komitesi)

 

Yıldırım Avcı, Yakup Cin, İbrahim Çapalı, Ramazan Güneşlioğlu, Rıdvan Küçük (Yönetim kurulu üyesi)

Necmettin Çınar, Hasan Aslan, Furkan Tezcan, Ahmet Yıldız, Selahattin Turlin, Hasan Avan, Güntay Çakır, Özcan Ballı, Ensar Sivrioğlu, Abdulkadir Doğruer, Aykut Döngel, Mustafa Dülger, Neset Küçük, Harun Uyman ve Furkan Vardar (Yönetim kurulu yedek üyesi)

MARMARA HABER GAZETESİ’NDE 05 TEMMUZ ÇARŞAMBA’DAN İTİBAREN…

Marmara Haber sordu. Uğur Erem yanıtladı?

“1911 Çerkezköyspor bir spor kulübünden ibaret değil…”

“3’ncü Lig için bu stat elverişsiz…” Yeni stat nereye kurulacak?

BAL’ın ve profesyonel liglerin Çerkezköy ekonomisi ve esnafına getirisi ne. Esnaf bunun ne kadar farkında?

“Çerkezköy hiç de takımı şampiyon olmuş bir şehre benzemiyor?...” Ama niçin?

Transferlerle nereye kadar. Altyapı hamleleri neler olacak…

Futbolun haricinde diğer spor dallarında da takım kurulacak mı?

Futbolculuktan öğretmenliğe… siyasete… kulüp başkanlığına…

Uğur Erem ile 1911 Çerkezköyspor’u tüm detaylarıyla konuştuk.

05 Temmuz Çarşamba gününden itibaren, Marmara Haber Gazetesi’nde...

Haber: Celal KARAKURT