Yeni Hastaneye Dair Hazırlıklar Sürüyor

Vize Devlet Hastanesi sağlık yetkilileri, kurumlar arası iletişim kapsamında geçtiğimiz gün Vize Kaymakamı Soner Zeybek'i makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 28.06.2017 22:27:00 0
Yeni Hastaneye Dair Hazırlıklar Sürüyor

Ziyaret heyetinde Vize Devlet Hastanesi Başhekimi  Dr. Muhammed Öztürk, İdari Ve Mali İşler Müdürü Hilal Şahin, Sağlık Bakım Hizmetleri Birim Sorumlusu Çiler İşcan, Kalite Birim Direktörü Rukiye Tunçer  ve Eğitim Birim Sorumlusu Gülsüm Tokay yer aldı. Heyet ziyaret esnasında ilçede sunulan sağlık hizmetleri ve yakın zamanda yapılması planlanan yeni hastaneye dair, Kaymakam Zeybek ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

 

HALKIMIZ İÇİN GEREKENİ YAPMAYA HAZIRIZ

 

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vize Kaymakamı Soner Zeybek; “ Ziyaretimize gelen sağlık yetkililerimize çok teşekkür ederim. Bizler Vize İlçesi’nde yaşamını sürdüren vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alabilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Halkımızın huzur ve refahı her şeyden öncedir. İlçe genelinde sunulan sağlık hizmetleri hakkında bizlerle bilgiler paylaştılar. Her zaman halkımız için gereken ne ise onu yapmaya hazırız” dedi. 

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ