Adaleti Eşleriyle Aradılar

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Ankara'dan İstanbul'a başlatılan Adalet Yürüyüşü iki haftayı geride bıraktı. Düzce'ye kadar ulaşan heyet Ramazan Bayramı'nın i

SİYASET 27.06.2017 18:52:00 0
Adaleti Eşleriyle Aradılar

BAY ÖZTRAK’I BAYAN ÖZTRAK

 

CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak bayramın ilk günü 15.30 sularında Bolu’ya eşi Nilgün Öztrak ile birlikte katıldı. O güne has 11 kilometre mesafeli yürüyüşe eşlik etti. Öztrak, Marmara Haber’e yaptığı kısa değerlendirmede, “Cezası kesinleşmeyen milletvekilimizin tutuklanması, hileli halk oylamasıyla başlayan milli irade gasbı sürecinde bardağı taşıran son damla oldu. Türkiye’nin yeniden bir hukuk devleti olması için, çağdaş demokrasinin tesis edilmesi için, bu ülkede yaşayan herkes için adalet istiyoruz. Adalet yürüyüşüne katılım her geçen gün artıyor. Demokrasi aşığı Trakya halkının da yürüyüşe büyük destek olduğunu memnuniyetle görüyorum” dedi.

 

BAYAN YÜCEER’E BAY YÜCEER

 

Yürüyüş CHP’nin gerek Tekirdağ gerek Trakya’daki tüm milletvekilleri tarafından çeşitli aşamalarında destekleniyor. CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer de her fırsatta soluğu yürüyüşte alırken kendisine yürüyüşte eşi, Doktor Kamil Yüceer de eşlik etti. Öte yandan Marmara Haber, yürüyüşün bayramın ilk günü gerçekleşen 11 kilometrelik bölümüne katıldı. Detayları bugün beşinci sayfamızda.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ