11 İlçede 11 Hatim İndirildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı için organize edilen etkinlik kapsamında 11 ilçede 11 hatim indirildi.

GÜNDEM 21.06.2017 20:02:00 0
11 İlçede 11 Hatim İndirildi

Sevgi, hoşgörü, kardeşlik, yardımlaşma ve vefa duygularının en yoğun şekilde yaşandığı Ramazan ayında, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın önerisiyle şehitler ve vatandaşların vefat eden yakınları için 11 hatim okundu. Konu ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Başkan , Ramazan ayının maneviyatın hat safhada hissedildiği bir ay olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

 

SEVGİ VE KARDEŞLİK AYI

 

"11 ayın sultanı Ramazan Ayı, ailelerimizle ve yakınlarımızla iftar sofralarında bir araya geldiğimiz, sevgi ve kardeşlik içerisinde, birlik ve beraberliği en iyi şekilde kurduğumuz bir aydır. Barış ve huzura hiç olmadığı kadar ihtiyacımız olduğu bir dönemde 11 ilçemizde 11 farklı camimizde kadrolu imamlarımız tarafından, başta Mustafa Kemal Atatürk, şehitlerimiz ve vatandaşlarımız vefat etmiş yakınları için hatim indirilmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle edilen duaların ve tutulan oruçların kabul olmasını diliyorum.”

 

Haber / Gülay Yiğit SEZEN