Süleymanpaşa'ya Modern Hal Yapılıyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesinde hizmet verecek sebze ve meyve halinin inşaat çalışmaları başlatıldı.Halka her zaman daha iyi şartlarda hizmet vermeyi ilke edinen TekirdaÄ

GÜNDEM 20.06.2017 19:05:00 0
Süleymanpaşa

İNŞAAT SÜRÜYOR

 

Proje kapsamında Yavuz Mahallesi'nde başlatılan inşaat çalışmaları devam ediyor. 29 bin 751 metrekare arsa üzerinde 3 bin 961 metrekare alana sahip büyük ve modern bir tesis inşa ediliyor. Tesis bünyesinde 2 bin 486 metrekare hal binası, 554 metrekare idari bina, 887 metrekare sandık hali sahası,  33 metrekare güvenlik ve kantar binası bulunuyor. Hal binasında 30 dükkân, satış alanı, çay ocağı ve tuvaletler, idari binada ise yönetici odası, zabıta odası, ilkyardım odası, mescit, toplantı odası, yemekhane ve mutfak yer alıyor. 6 milyon 912 bin 440 TL ihale bedelli Süleymanpaşa Sebze ve Meyve Hali'nin 10.06.2018 tarihinde tamamlanması planlanıyor.

 

SAĞLIKLI ORTAMDA DEPOLANACAK

 

Yavuz Mahallesi'ndeki şantiye alanında yürütülen inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen ve görevlilerden bilgiler alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Her şeyin en iyisine layık olan halkımıza, büyük ve modern bir Sebze ve Meyve Hali kazandıracak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Başlatmış olduğumuz inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Üretim alanlarından getirilen tarımsal ürünler burada sağlıklı bir ortamda depolanacak ve yine manavlarımız, Pazar esnafımız ve marketler üzerinden halkımıza ulaşacak. İnşaat çalışmalarımız tamamlandığında Süleymanpaşa ilçemiz bir modern tesise daha kavuşmuş olacak. Halkımıza hayırlı olsun," dedi.

 

Haber / Rüşa ELMA