Muhtar İlçesine Hastaneyi Özel Sektörden Talep Etti

Özel Optimed Hastanesi, Trakya'daki muhtarları geleneksel iftar yemeğinde bir araya getirdi. Muhtarların da söz aldığı toplantıda Ergeneli Muhtar Ersin Çabuker, Optimed tarafından ilçesine de hastane kurulmasÄ

GÜNDEM 18.06.2017 19:13:00 0
Muhtar İlçesine Hastaneyi Özel Sektörden Talep Etti

Özel Optimed Hastanesi tarafından, Trakya Bölgesi'ndeki muhtarlar için iftar yemeği düzenlendi.Kapaklı Business Hotel’deki iftar yemeğine, Çerkezköy, Kapaklı, Çorlu, Ergene, Saray, Vize, Çatalca, Silivri, Marmara Ereğlisi ve diğer bölgedeki köy ve mahalle muhtarları, doktorlar, hastane çalışanları olmak üzere 150 kişi katıldı. Toplantının sonunda muhtarlara söz verilirken Ergene İlçesi Ulaş Mahallesi Muhtarı Ersin Çabuker, Optimed tarafından ilçelerine de hastane kurulmasını istedi.

 

KORKMAZ’IN BAŞI SAĞOLSUN


Özel Optimed Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü Metin Demirtaş ve Genel Müdür  Ayhan Arslan’ın “Hoş geldiniz”konuşmalarının ardından Arslan, Ergene İlçesi Misinli Mahallesi Muhtarı Mustafa Korkmaz için başsağlığı dileklerini paylaştı. Ardından Optimed’in projelerinden biri olan Kapaklı Özel Optimed Hastanesi’nin dün temeli atılan hastanesine ilişkin bilgilendirmede bulundu.

 

GENİŞLİYORUZ

 

2007 yılında hizmete açılan Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi, 2011 yılında açılan Çorlu Özel Cerrahi Tıp Merkezi ile bölge halkına hizmeti sürdürdüklerini kaydeden Arslan, “Hizmetlerimizi gerek fiziki donanım, gerek uzman hekim kadromuz ile genişletiyoruz. Bölgemize kattığımız 200 yataklı, helikopter pistli binamız siz değerli halkımızın kullanımında. Optimed bölgemizde yatırımlara devam edecek. Sizler, topluma mal olmuş seçilmiş kişiler olarak, toplumu temsil etmektesiniz. Bu sebeple bizim için çok önem teşkil etmekte ve çok değerlisiniz” dedi. Aslan konuklarına bir kez daha katılımlarından ötürü teşekkür edip tutulan oruçlarının kabul edilmesini diledi.

 

MUHTARLAR TEŞEKKÜR ETTİ

 

Toplantıda muhtarlar da görüş ve düşüncelerini aktardı. Ulaş Mahallesi Muhtarı Ersin Çabuker, Optimed’in Ergene’ye de hastane açmasını istedi. Çabuker ile birlikte Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz, Çorlu Hürriyet Mahallesi Muhtarı Neşe Benek, Saray Safaalan Mahallesi Muhtarı Mehmet Özmen, Çerkezköy Gaziosmanpaşa Mahallesi Muhtarı Mutlu Timur, Vize Balkaya Mahallesi Muhtarı İrfan Erden ve Vize Gazi Mahallesi Muhtarı Erhan İmer konuşmalarında Optimed Hastanesi’ne gerek geleneksel hale gelen iftar yemeğinde kendilerini bir araya getirdikleri gerekse sağlığa ilgili her sorunlarında kendilerinin ve halkın yanında olduğu için teşekkür etti.

 

 

Haber / Mensure KARDEŞ