GF Hakan Tarımı da Dünyayı da Suluyor 

Üretimini Çerkezköy'de sürderen GF Hakan Plastik, SİLENTA ürün grubunu geliştirince sessiz borunun anavatanı Almanya'ya da sessiz boru sattı. Tarımsal sulamaya da hizmet veren yükselişteki firmanın

GÜNDEM 14.06.2017 18:30:00 0
GF Hakan Tarımı da Dünyayı da Suluyor 

Çerkezköy OSB’de üretimini sürdüren GF Hakan Plastik, İstanbul Sanayi Odası’nın “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2016“ araştırmasında Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşundan biri olma özelliğini korudu. 2014 yılında 398’nci sırada yeralan GF Hakan Plastik, 2015 yılında 386’ncı sıraya, 2016 yılında da 35 sıra birden yükselerek 351’nci sıraya yerleşti.

 

GÜÇLÜ İÇ PAZAR VE İHRACAT

 

2013 yılından buyana İsviçre merkezli GeorgFischer Boru Sistemleri (PipingSystems) bünyesinde faaliyet gösteren GF Hakan Plastik, alt yapı, üst yapı ve tarımsal sulama sistemleri ile Türkiye’nin lider markalarından biri konumunda.  Firma, sadece yurt içinde değil yurt dışında da pek çok projeye suyun doğru taşınması konusunda entegre ürün ve hizmetler sunuyor.

 

YEDİ AYRI BÖLGEDE HİZMET VERİYOR

 

Yurtiçinde ikisi İstanbul’da olmak üzere yedi bölgede hizmet veren firma özellikle yeni projelerde gücünü hissettiriyor. Türkiye’nin ilk ve hala en sessiz borusu olan SİLENTA ürün grubunu geliştiren GF Hakan Plastik, sessiz borunun anavatanı olarak bilinen Almanya başta olmak üzere 60 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. GF Hakan Plastik 2017 için ise öncelikli olarak stratejik ihracat pazarlarında büyümeyi hedefliyor.

 

GEORG FİSCHER’DEN ALTIN ÖDÜL EDİNDİ

 

GF Hakan Plastik, geçtiğimiz aylarda GeorgFischer tarafından da başarılı çalışmalarından ötürü ödüllendirilmişti. GF‘in tüm iş kategorilerinde (PipingSystems, Automativ, Machinig Solutions) gerçekleştirdiği bir değerlendirme sonucunda 2016 yılı boyunca değişim sürecini başarı ile yürüten ve PipingSystems (boru sistemleri) iş kolunda tüm ülkeler içerisinde Strateji 2020 hedeflerini olağanüstü uygulayan marka olarak Gold Award’a (Altın Ödül) layık görülmüştü.

 

İLETİŞİM

 

GF Hakan Plastik

Tel: 0212 809 2033

Müşteri Bilgi Hattı: 0850 346 43 47

 

Web:               www.hakan.com.tr

Facebook:      www.facebook.com/hakanplastik

Twitter:            www.twitter.com/gfhakanplastik

Instagram:      www.instagram.com/gfhakanplastik

Linkedin:         linkedin/hakanplastik

 


 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ